• Despre noi si site-ul nostru

FengShui4Life.ro a fost initiat in 2008 cu pasiune pentru Feng Shui si am transformat o afacere intr-o mare ambitie de servire a clientilor din intreaga tara si mai nou si international. Avem cativa ani buni de experienta cu privire la importul, distribuirea si vanzarea produselor Feng Shui autentice. Avem ca scop informarea corecta a clientilor nostri cu privire la “arta de a trai in armonie cu mediul inconjurator”.

Initiem, proiecte si oferte cu scopul de a oferi servicii de calitate miilor de entuziasti Feng Shui din intreaga tara.

Suntem o echipa cu multa pasiune si daruinta care are ca scop dezvoltarea si promovarea acestei stiinte, Feng Shui.

Aducem de la zi la zi  FengShui4Life.ro pe o scara ascendenta.

Produsele din magazinul nostru online sunt la un nivel de calitate ridicat cat si la cele mai competitive preturi din piata. Fiecare obiect din magazinul nostru este insotit de o scurta descriere pentru a te ajuta sa alegi produsele perfecte pentru necesitatile tale, pentru a inlatura ghinionul din caminul si biroul tau si cu scopul de a imbunatati cele opt aspiratii din viata noastra: noroc si stare favorabila, sanatate, familie si educatie, dragoste si fertilitate, bani si bunastare, cariera si succes, energizarea locuintei si inlaturarea accidentelor. 

Pentru detalii suplimentare ne poti suna la 0749.69.81.59

Produsele noastre Feng Shui pot servi atat la activarea norocului in viata ta, dar pot reprezenta in acelasi timp si frumoase si deosebite cadouri pentru rude si prieteni.

Noi, cei de la FengShui4life.ro, abia asteptam sa iti oferim servici de calitate si satisfactie garantata!

www.FengShui4Life.ro –

Magazinul online Fengshui4life.ro este operat de :

  • SC FENG SHUI ONLINE SRL
  • J08/1690/2019
  • CUI: 41108590
  • Str. Banatului, Nr.11, Cam. 1, Brasov