COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Elefant cu broasca raioasa cu trei picioare - mic

Remediu Feng Shui pentru bunastare si noroc

COD: 42212

in stoc

48,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o deosebita reprezentare a unui elefant pe un covor de monede si pepite aurii in pozitie victorioasa, semnificand noroc si bun augur. Pe spatele sau este o broscuta raioasa cu trei picioare, de asemenea, cunoscuta ca "Chan Chu". Elefantul este un simbol puternic de intelepicune, putere si curaj, in timp ce Broasca raioasa cu trei picioare este un simbol cunoscut de atractie a bogatiei. Combinate impreuna, imaginea broastei raioase cu trei picioare pe elefant, este un remediu Feng Shui ideal pentru cei ce au nevoie de un impuls in cariera lor si in statutul financiar. Potrivit pentru a fi amplasat in biroul dumneavoastra, dormitor sau camera de zi.

Ce simbolizeaza elefantul in Feng Shui

Influenta elefantilor asupra omenirii a fost intotdeauna fascinanta si fermecatoare. Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendori. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

Iata cum elefantul mai poate fi utilizat in Feng Shui:

1. Se pune o pereche de elefanti in fiecare parte a usii principale. Daca sunt plasati in interior simbolizeaza aducerea norocului si daca sunt pozitionati in exterior protectia gospodariilor.

2. Amplasati un elefant in dormitor sau in sectorul vestic al casei dumneavoastra daca ati incercat sa aveti un copil de un timp indelungat si acest lucru a esuat.

3. Asezati un elefant in mod vizibil pe biroul dumneavoastra pentru protectie si noroc in cariera sau afaceri. La elefantul in chineza se spune "Hsiang", care de asemenea inseamna "Prim Ministru", astfel a devenit un suprem simbol de putere, inteligenta, prudenta si intelepciune - toate calitatile unui adevart lider capabil.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Elefant
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 7.5
Inaltime (cm) 6
Latime (cm) 4,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Elefant cu broasca raioasa cu trei picioare - mic