COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Familie de bivoli cu sirag de monede

Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate.

COD: 32200

in stoc

37,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Bivol Feng Shui infatisat sezand pe un covor de monede si pepite aurii tinand in gura un sirag de monede amplificand simbolul prosperitatii si averii. Este inconjurat de puii lui, semnificand astfel o familie fericita, unita si prospera. Amplasati-l pe biroul dumneavoatra sau in sectorul bogatiei, astfel averea si fericirea dumneavoastra fiind in conditii de siguranta din generatie in generatie. Un remediu Feng Shui deosebit pentru persoanele nascute in anul Bivolului.

Ce simbolizeaza bivolul si utilizarea lui in simbolismul Feng Shui

Bivolul (al doilea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc), este un simbol al inteligentei si sigurantei de sine, rabdator si metodic, util si muncitor. Bivolul este responsabil pentru familie si crede in autoritate. Datorita caracterului sau bine echilibrat si de incredere, o persoana Bivol va fi incredintata cu pozitii de autoritate si responsabilitate. Se spune ca amplasarea bivolilor in casa sau la locul de muca va inatri si spori toate trasaturile bune si carateristicile care il reprezinta in toti membrii familiei.

Directia Bivolului este Nord-Est, iar elemntul ce il caracterizeaza este pamant. Un bivol va asigura traversarea fara probleme in acest an si un an viitor de succes, va va asista si va va proteja de probleme la locul de munca, la scoala, in afaceri sau situatii dificile.

In cazul in care, Horoscopul dumneavoastra spune ca veti avea un an dificil, nu va faceti griji. Un bivol va va da puterea de a depasi obstacolele si va va ajuta sa pastrati prietenii loiali aproape, prevenind tradarea. Acest remediu Feng Shui este recomandat de multi maestri Feng Shui in acest an.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Bivol
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 9
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 6,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Familie de bivoli cu sirag de monede