Mai multe vizualizari

Familie de bivoli pe comori pentru prosperitate

Remediu Feng Shui pentru bunastare in acest an.

COD: 32166

in stoc

37,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Un bivol Feng Shui foarte frumos infatisand o bine meritata odihna dupa o zi grea si ostenitoare, simbolizand perseverenta si culegerea roadelor bine meritate in curand. Sezand pe monede de aur si pepite, acest bivol este prezentate ca fiind inconjurat de copiii lui, simbolzand astfel o familie fericita si prospera. Amplasati-l pe biroul dumneavoatra sau in sectorul bogatieii, astfe averea si fericirea dumneavoatra fiind in conditii de siguranta din generatie in generatie. Un remediu Feng Shui deosebit pentru pentru persoanele nascute in anul Bivolului.

Ce simbolizeaza bivolul si utilizarea lui in simbolismul Feng Shui

Bivolul (al doilea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc), este un simbol al inteligentei si sigurantei de sine, rabdator si metodic, util si muncitor. Bivolul este responsabil pentru familie si crede in autoritate. Datorita caracteului sau bine echilibrat si de incredere, o persoana Bivol va fi incredintata cu pozitii de autoritate si responsabilitate. Se spune ca amplasarea bivolilor in casa sau la locul de muca va inatri si spori toate trasaturile bune si carateristicile care il reprezinta in toti membrii familiei. 

Directia Bivolului este Nord-Est, iar elemntul ce il caracterizeaza este pamant. Un bivol va asigura traversarea fara probleme in acest an si un an viitor de succes, va va asista si va va proteja de probleme la locul de munca, la scoala, in afaceri sau situatii dificile.

In cazul in care, Horoscopul dumneavoastra spune ca veti avea un an dificil, nu va faceti griji. Un bivol va av da puterea de a depasi obstcaolele si va va ajuta sa pastrati prietenii loiali aproape, prevenind tradarea. Acest remediu Feng Shui este recomandat de multi maestri Feng Shui in acest an.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 9
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 6,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Familie de bivoli pe comori pentru prosperitate