Clopotei de Vant Feng Shui

Afișez toate cele 26 de rezultate

  • Clopotei de vant Feng Shui , pentru a atrage energii pozitive în casă.
  • Clopoțeii de vant sunt recunoscuți ca remedii în Feng Shui, pentru a atrage energii pozitive în casăenergizare, vibrând în concordanță cu energia universală.
  • Încă din secolul al V-lea î.Hr., în timpul lui Confucius, chinezii conștientizau influența sunetelor asupra stării și sănătății umane, motiv pentru care căutau să creeze o muzică specială pentru a echilibra aceste aspecte.
-20%
134.00 lei
58.00 lei
6 Puncte cadou
45.00 lei
5 Puncte cadou
36.00 lei
4 Puncte cadou
61.00 lei
7 Puncte cadou
61.00 lei
7 Puncte cadou
68.00 lei
7 Puncte cadou
61.00 lei
7 Puncte cadou
61.00 lei
7 Puncte cadou
68.00 lei
7 Puncte cadou
68.00 lei
7 Puncte cadou
88.00 lei
9 Puncte cadou
37.00 lei
4 Puncte cadou
49.00 lei
5 Puncte cadou
61.00 lei
7 Puncte cadou
72.00 lei
8 Puncte cadou
45.00 lei
5 Puncte cadou
153.00 lei
16 Puncte cadou
19.00 lei
2 Puncte cadou


Clopoteii de vant Feng Shui - origine

Clopoțeii sunt recunoscuți ca remedii în Feng Shui, pentru a atrage energii pozitive în casăenergizare, vibrând în concordanță cu energia universală. Încă din secolul al V-lea î.Hr., în timpul lui Confucius, chinezii conștientizau influența sunetelor asupra stării și sănătății umane, motiv pentru care căutau să creeze o muzică specială pentru a echilibra aceste aspecte. Legendele chinezești povestesc despre nașterea sunetelor armonioase, precum tonul Huang Chung (clopotul galben), considerat a fi la originea sistemului muzical chinezesc. Se spune că împăratul Huang Di (2698-2598 î.Hr.) a inventat un instrument din bambus, adesea descris ca un flaut sau un set de ţevi din bambus, căruia i-au fost aplicate calcule matematice speciale pentru a sintoniza sunetul cu Universul. Scopul sunetelor pure emise era să armonizeze emisferele cerebrale, o caracteristică pe care o împărtășesc și clopoțeii de vânt, al căror sunet ajunge direct la emisfera dreaptă a creierului, stimulând creativitatea și intuiția.

Unde se pun (aseaza) clopoteii de vant

De regulă, clopoțeii sunt amplasați în apropierea ușii de la intrare sau în holul de acces, deoarece emite o varietate de sunete plăcute când pășim în casă. Chiar și în absența vântului, este benefic să îi stimulăm pentru a răsuna ori de câte ori trecem pe lângă ei. De asemenea, pot fi plasați lângă fereastră sau pe balcon. Nu trebuie să uităm să amplasăm clopoțeii și în camera copiilor, deoarece aceștia se vor bucura să se joace cu ei. Ideală este amplasarea lor într-un colț deschis al clădirii, unde pot fi atinși de vânt din mai multe direcții. Potrivit tradiției chinezești, clopoțeii ar trebui plasați la intrare, pe verande sau în grădini pentru a atrage energii pozitive în casă. De asemenea, este important ca tuburile clopoțeilor să fie goale în interior pentru a stimula fluxul energiei și a produce sunete cristaline.

Clopoteii de vant Feng Shui unde se pun

Clopoțeii de vânt sunt confecționați din diverse materiale precum metalul, lemnul, ceramica, hârtia, sticla, cristalul, scoicile și altele, variind în dimensiuni și acorduri pentru a emite anumite sunete în momentul în care sunt mișcați de curentul de aer. În contextul Feng Shui, aceștia au rolul de a revigora spațiul în care sunt plasați și implicit de a restabili echilibrul în viața celor ce îi folosesc. Sunetul clopoțeilor de vânt poziționați corespunzător aduce semne de noroc și prosperitate. Cercetările arheologice din Asia au dezvăluit că acești clopoței au fost printre primele instrumente muzicale inventate, inițial realizate din os, lemn, bambus și scoici. Chinezii le-au conferit multiple valențe încă din 1100 î.Hr., folosindu-i pentru alungarea spiritelor rele, pentru a prevesti furtunile și pentru a ajuta oamenii să-și exprime emoțiile și să restabilească armonia în casele lor. Inițial utilizați în Asia, clopoțeii de vânt s-au răspândit și în Europa începând cu secolul al XIX-lea odată cu utilizarea lor în Feng Shui pentru armonizare și influențarea energiilor. Producția clopoțeilor presupune o știință, ținând cont de lungimea, grosimea, numărul și materialul tuburilor, precum și de culorile folosite, pentru a produce sunete plăcute auzului uman. Numărul și amplasarea tuburilor de clopoței influențează atragerea anumitor energii, fiind esențial să fie amplasați în zone unde aerul circulă. Chiar dacă sunetul emis este de scurtă durată, efectele lor sunt puternice. Ascultând sunetul clopoțeilor, ne trezim la prezent, conștienți de locul și momentul în care ne aflăm. Specialiștii Feng Shui recomandă clopoțeii pentru contracararea energiei negative și pentru dispersarea sha chi-ului. Clopoțeii cu 5, 6 și 8 ramuri atrag norocul și prosperitatea conform principiilor Feng Shui.

Clopoteii de vant Feng Shui - Materiale forme si culori

Materialul din care sunt fabricați clopoțeii este crucial în momentul plasării lor într-un anumit loc. Clopoțeii din metal sunt potriviți pentru direcțiile nord, vest sau nord-vest, cei din lemn pentru sud, est sau sud-est, iar cei din sticlă sau ceramică pentru nord-est sau sud-vest. Pentru a profita la maxim de beneficiile sunetelor clopoțeilor de vânt, este recomandat să apelăm la un specialist în Feng Shui pentru a realiza o analiză energetică a spațiului în care locuim. Clopoțeii de vânt au dublu rol: de sunet și de mișcare, ambele favorizând circulația energiei chi. Culorile clopoțeilor pot fi, de asemenea, importante, deoarece roșul poate fi plasat în sud pentru succes și reputație sau în sud-vest pentru armonie în relații, albastrul în nord pentru carieră, verdele în sud-vest pentru prosperitate și în est pentru sănătate, iar alb în vest pentru comunicare și idei bune sau în nord