Mai multe vizualizari

Copac cu cuart roz pe pepita

Remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie.

COD: 2212

Stoc terminat

38,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Copacel Feng Shui cu cristal de cuart roz

Acesta este un deosebit copacel Feng Shui alcatuit din trunchi si ramuri din sarma de cupru rasucita si decorat cu pietre de cuart roz. Cuartul roz este poate cel mai dorit cristal natural din familia de cuart, fiind asociat prin culoarea sa roz cald cu dragostea si fericirea in relatiile de cuplu. Cunoscut si sub denumirea de "Piatra Iubirii", si cristalul cel mai important pentru inima, cuartul roz este cristalul cel mai favorit pentru abilitatea sa in accelerarea procesului de cautare a iubirii adevarate, cat si reinnoirea sentimentelor in relatiile deja cu probleme. Cuartul roz este des utilizat in meditatie ca un instrument pentru vindecarea emotionala. Cuartul este deosebit pentru faptul ca emana sensibilitate si bunatate, calmand temperamentele furioase. Cuartul roz atrage de asemnea, increderea de sine si creativitatea.

Adaugati un plus de energie pozitiva pentru casa ta si in spatiile de birouri. Se pot observa plante naturale sau artificiale in casele chinezilor deoarece se crede ca au proprietatea de a atrage prosperitatea, abundenta si norocul.

In Feng Shui, pepitele aurii sunt considerate ca simboluri puternice de bogatie si avere. Pepitele aurii sunt extrem de indicate pentru a fi introduse in vasele prosperitatii, sau pe corabiile bogatiei pentru a atrage bogatia. Amplasarea lor in preajma unor figurine cum ar fi Fuk Luk Sau, amplifica acest efect. Avesti posibiliatea de a amplasa pepitele aurii in sectorul de Sud-Est in camera de zi, birouri sau spatii de afaceri pentru a activa sectorul averii, conform celor 8 aspiratii de viata dupa metoda Pa Kua, astfel atragand norocul la bani. De asemenea pot fi folosite pentru a activa sectorul mentorilor, in coltul Nord-Vest.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Cuart
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Cuart roz
Lungime (cm) 6
Inaltime (cm) 8,5
Latime (cm) 6
Culoare Roz

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Copac cu cuart roz pe pepita