COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Vasul abundentei colorat cu pereche de caini

Remediu Feng Shui pentru abundenta si bunastare.

COD: 2162

in stoc

58,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Vasul abundentei in Feng Shui

Acesta este un vas al abundentei colorat plin cu comori, pepite, monede semnifica acumularea abundentei si bogatiei. Practica de a tine vase ala abundentei si boluri pentru prosperitate in casa, pentru a spori norocul averii a fost efectuata inca din China antica de catre cei bogati. Un vas al abundentei simbolizeaza abundenta nesfarsita a bogatiei.

Utilizarea vasului abundentei in Feng Shui:

1. Asezati un vas al abundentei in camera de zi, intr-un loc foarte bine vizibil chiar de la usa de la intrare. Acesta va spori norocul si bogatia tuturor membrilor familiei.

2. De asemenea, puteti amplasa un vas al abundentei in sectorul Sud-Est al casei sau locului de munca. Acesta este sectorul universal pentru norocul in avere si bogatie conforma celor 8 aspiratii de viata dupa metoda Pa Kua.

3. Pentru afaceri si succesul in cariera, amplasati un vas al abundentei in biroul dumneavoastra, magazin, restaurant, hotel etc. foarte aproape de casa de marcat pentru a atrage bogatia si norocul din toate directiile, precum si pentru protectia averii.

Ce simbolizeaza cainele in Feng Shui

Credincios, sincer, si avand o loialitate profunda si responsabilitate, cainele este de asemenea, de incredere si generos pentru oameni ceea ce il face semnul cel mai simpatic din tot ciclul chinezesc. Se crede ca amplasarea cainilor in casa sau la locul de munca va intari si vor spori toate trasaturile si caracteristicile bune care il reprezinta tuturor membrilor familiei. In astrologia chineza, cainele este al unsprezecelea semn zodiacal, iar aliatii sai zodiacali sunt tigrii, iepurii si caii.

 

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Plastic
Lungime (cm) 10
Inaltime (cm) 12
Latime (cm) 12
Culoare colorat

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Vasul abundentei colorat cu pereche de caini