COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Vasul abundentei cu broasca raioasa si comori

Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: sku000042

in stoc

36,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Vasul bogatiei cu comori

Acesta este un vas extrem de norocos umplut cu comori - pepite aurii, monede aurii si perle, toate acestea, simboluri puternice de prospeitate pentru a semnifica acumularea de bogatie si abundenta.

Practica de a detine vase ale abundentei, boluri, vaze in casa era des intalnita de catre cei bogati in China antica, tocmai pentru a-si spori norocul in avere. Un vas al bogatiei si abundentei simbolizeaza norocul fara sfarsit in avere.

Utilizarea si simbolistica Vsului Bogatiei in Feng Shui:

1. Amplaseaza un Vas al Bogatiei in sufragerie, intr-un loc unde poate fi vazut imediat ce se intra in aceasta incapere. Acesta va spori norocul in bogatiei pentru toti membr familiei.

2. Alterantiv, aveti posibilitatea sa il amplasati in coltul sud-estic al casei sau al biroului. Acesta este coltul universal pentru norocul la avere conform celor opt aspiratii de viata dupa metoda Pa Kua.

3.Pentru succesul in afaceri si cariera, amplasati vasul bogatiei in biroul dumneavoatra, magazin sau in apropierea casei de marcat pentru a atrage norocul bogatiei din toate directiile, precum si pentru protectia averii.

Acest vas al bogatiei este o necesitate pentru cei care cauta sa atraga norocul si pentru a consolida averea lor prin investitii si afaceri. Este un remediu Feng Shui deosebit de puternic atunci cand este plasat langa zeii bogatieii.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Broasca
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 5
Inaltime (cm) 10
Latime (cm) 5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Vasul abundentei cu broasca raioasa si comori