Mai multe vizualizari

Floare de lotus rosie din cristal

Remediu Feng Shui pentru purificare.

COD: sku0000180

in stoc

39,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o floare foarte frumoasa de lotus din cristal de sticla de culare rosie, foare a pacii si puritatii. O floare de lotus din cristal, prin starlucire emana un Chi pozitic si vibratii ce atrag noroc si armonie oamenilor din jur sau. Se inalta starea de spirit sia duce un sentimen de inspiratie, pace, liniste si bucurie doar prin faptul ca o privim. Nu ar trebui sa exista camera de zi sau dormitor unde sa nu se regaseasca o asemnea floare de lotus.

Ce simbolizeaza floarea de lotusul si aplicarea ei in Feng Shui

Lotus numita si "Lian Hua" in chineza, este un simbol universal de puritate si de luminare. Considerata de multi maestri Feng Shui ca fiind floare de noroc, floarea de lotus se spune ca transforma ghinionul in noroc si intensifica sentimentul de bucurie si de pace. Unul dintre cei opt nemuritori, Ho Hsien Ku detine o floare de lotus. Ea este un simbol al familiei si norocului in casatorie.

Un lotus frumos in crestere din noroi si apa tulbure, inseamna depasirea obstacolelor in viata, transformarea lucrurilor rele in lucruri bune chiar si in situatiile cele mai intunecate si mai triste.

Iata cum puteti utiliza o floare de lotu din cristal in Feng Shui

1. Amplasati o floare de lotus din cristal in camera de zi, pe birou sau in spatii comerciale pentru a spori averea si norocul in general. Lotusul, de asemenea are rolul de a va reaminti ca veti iesi nevatamat la suprafata din orice situatie dificila, daca iti si pui ambitia in rezolvarea acestei situatii.

2. Se spune ca o floare de lotus din cristal in camera de zi sau dormitor va spori chi-ul armonios in casa ta si va preveni certurile in familie.

3. Plasati o floare de lotus din cristal  langa ferestre in camera de zi pentru a prinde razele de soare dimineata si sa reflecte un curcubeu frumos de energie Yang.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru energizarea locuintei
Stele zburatoare Nu
Material Cristal
Lungime (cm) 8
Inaltime (cm) 4
Latime (cm) 8
Culoare Rosu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Floare de lotus rosie din cristal