Mai multe vizualizari

Glob pamantesc din cristal mic

Remediu Feng Shui pentru educatie si studii.

COD: sku0000166

Stoc terminat

10,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza globul pamantesc si utilizarea acestuia in simbolismul Feng Shui

Globul reprezinta pamantul, si este potentator suprem al promovarii si dezvoltarii cunostintelor. Este un energizant execelent in planul educatiei, norocului scolar si succesul in afaceri, in special daca lucrati in domeniul publicitar, mass-media si comunicatii. Se poate observa, adesea amplasarea globurilor pamantesti pe birourile, profesorilor, avocatilor, politicienilor si oamenilor de afaceri de succes.

Un glob de cristal este un energizant perfect pentru coltul Nord-Est, din cauza reprezentarii sale duble a elementului pamant si anume cristal/sticla care vin din pamant si pur si simplu simbolul sau in sine.

Iata cum puteti utiliza un glob Feng Shui pentru calea catre o viata mai buna

1. Se pune un glob pamantesc in sectorul nord-estic al casei sau al camerei de studiu pentru a spori norocul la examene si la invatatura, daca sunteti elev sau student. Globul poate fi, de asemenea, amaplasat pe biroul de studiu sau in dormitor. Invartiti-l odata pe zi.

2. Daca sunteti scriitor, invatator, profesor sau o persoana care lucreaza in domeniul publicitar sau mass-media, amplasati un glob pe biroul de lucru, sau in sectorul nord-estic al biroului dumneavoastra pentru a stimula creativitatea si a atrage succes bogatie si recunoastere. Invartiti-l odata pe zi. Daca sunteti om de afaceri acest glob va va ajuta ca afacerea dumneavoastra sa creasca la nivel global.

3. Activati sectorul nord-vestic cu un glob Feng Shui din cristal pentru a atrage prieteni influenti, mentori si consilieri in viata dumneavoastra pentru a va ajuta sa urcati pe scara ierarhica.

Globul pamantesc din cristal poate reprezenta, de asemenea un cadou deosebit pentru un antreprenor, profesor sau pentru oricine isi doreste o cariera de succes.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Sticla
Remediu Feng Shui Pentru familie si educatie
Stele zburatoare Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor
Material Cristal
Lungime (cm) 3,5
Inaltime (cm) 6
Latime (cm) 3,5
Culoare Transparent

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Glob pamantesc din cristal mic