COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta cu Sobolan auriu cu 8 Monezi chnezesti

Sobolan auriu cu 8 Monezi - Remediu Feng Shui pentru bunastare , prosperitate si bani.

COD: 2548

in stoc

11,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza sobolanul in Feng Shui

Dintre cele 12 semne, se spune că șobolanul este cel mai flexibil, adaptabil și capabil să-și facă viața indiferent de circumstanță. Asadar anul acesta anul Sobolanului aduice oportunitati tuturor zodiilor si fiecare se va descurca asemeni sobolanului, va gasi rezolvari la problemele care apar si ne von dezvolta pe toate planurile.

Anul acesta apar sanse sa  obtinem prosperitate , chiar in conditii economice grele, asa ca e de bine sa tinem in casa, la birou , sau asupra noastra un Sobolan sub diverse forme, deoarece șobolanii simbolizează întotdeauna bogăția și prosperitatea.

Este recomandat sa avem un sobolan in Sectoru de N-V , acolo se afla steaua 8, energia de prosperitate si bogatie.

Sobolanii sunt reprezentati purtand, monezi, lingouri, pepite, simboluri de bogatie

Sobolanul este prietenul secret al zodiei Bivol, si aliat cu Dragonul si Maimuta , zodii carora li se recomanda cu precadere sa detina in casa sau la birou un Sobolan.

Acest șobolan  care deține un simbol de prosperitate(moneda, pepita, sac cu bani) este cea mai vitală imagine pe care să o invităm în casă în  Anul șobolanului în 2020 pentru a ne aduce bogatie.

 

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Sobolan
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material Rasina
Lungime (cm) 2
Inaltime (cm) 7
Latime (cm) 2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta cu Sobolan auriu cu 8 Monezi chnezesti