COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta de protectie cu maimuta cu piersica

Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 1899

in stoc

6,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui de protectie cu maimuta cu piersica

Ce simbolizeaza maimuta in Feng Shui

Maimuta (al noualea animal din Horoscopul Chinezesc), este simbolul inventator, improvizator si al motivarii. O persoana maimuta este capabila sa suceasca pe oricine cu multa viclenie intima si farmec. Este rapid, inteligent, felxibil si inovator. Se crede ca amplasarea maimutelor in casa vor intari si vor spori toate caracteristicile si tarsaturile care le reprezinta tuturor membrilor familiei. Activati norocul in cariera dumneavoatra si a veniturilor cu aceasta maimuta cu monede si pepite.

Piersica a fost mult timp privita ca un simbol traditional pentru sanatate, longevitate si nemurire. Legenda spune ca cei opt nemuritori  vor fi invitati de Zeita Vestului pentru o sarbatoare de fiecare data cand piersicile vor rodi, acesta sugerand modul prin care acestia au atins nemurirea.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Maimuta
Material Plastic
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material metal/plastic
Lungime (cm) 3
Inaltime (cm) 12
Latime (cm) 0.5
Culoare maro

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta de protectie cu maimuta cu piersica