COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta pentru protejarea familiei - Dorje Drolo - Guru Rinpoche - Scorpion

Remediu Feng Shui pentru protectia familiei si a celor dragi

COD: 2503

in stoc

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui de protectie impotriva celor care intenționează să vă aducă vătămări familiei.

Dorje Drolo este una dintre cele 8 manifestări ale lui Guru Rinpoche, cunoscută și sub numele de Padmasambhava.Forma lui aprigă poate fi văzută în 13 locații diferite din Mănăstirile din Himalaya.

Forma de scorpion luata de Guru Rinpoche fac sa se supuna toti acei oameni rai care au intenti rele impotriva membrilor familiei , prin aceasta amuleta alungati toate energiile negative care se abat asupra celor dragi.

Aceasta ajuta si impotriva magiei negre si a blestemelor impotriva familiei.

Guru Rinpoche, cunoscut in traditiile Tibetane ca un al doilea Buddha. El va va ajuta sa depasiti orice obstacol si sa aveti parte numai de noroc si bucurii. Ajuta la acumularea meritelor carmice care atrag sanatate, bogatie, fericire si dragoste si respinge energiile negative si necazurile din viata dumneavoastra.

Guru Rinpoche sub această formă supune cele mai înverșunate și mai periculoase demoni din lumea spiritelor. În forma sa de scorpion, el depășește negativitățile cauzate de oamenii răi și de cei care vor sa va faca rau.

Protecție excelentă împotriva vrăjilor și proiectilelor de magie neagră. Continuați dacă suspectați că cineva folosește acest tip de magie împotriva voastră. De asemenea, recomandat în luna Fantomei infometate, când poți fi atacat de spirite răutăcioase.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Maimuta
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru familie si educatie
Stele zburatoare Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt
Material Metal
Lungime (cm) 5.5
Inaltime (cm) 12
Latime (cm) 4.5
Culoare multicolor

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta pentru protejarea familiei - Dorje Drolo - Guru Rinpoche - Scorpion