COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta de protectie cu maimuta si monede chinezesti

Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 1900

in stoc

6,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui de protectie cu maimuta si monede chinezesti.

Ce simbolizeaza maimuta in Feng Shui

Maimuta (al noualea animal din Horoscopul Chinezesc), este simbolul inventator, improvizator si al motivarii. O persoana maimuta este capabila sa suceasca pe oricine cu multa viclenie intima si farmec. Este rapid, inteligent, felxibil si inovator. Se crede ca amplasarea maimutelor in casa vor intari si vor spori toate caracteristicile si tarsaturile care le reprezinta tuturor membrilor familiei. Activati norocul in cariera dumneavoatra si a veniturilor cu aceasta maimuta cu monede si pepite.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shui

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Maimuta
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material rasina
Lungime (cm) 3
Inaltime (cm) 12
Latime (cm) 1
Culoare auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta de protectie cu maimuta si monede chinezesti