COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Bivol, Sarpe si Cocos

Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 47460

in stoc

8,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui de protectie pentru aliatii zodiacali sarpe, cocos si bivol.

Sarpele (al saselea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc) reprezinta filozofia, intelpciunea, calmul, gratia si intelegerea. O persoana nascuta sub semnul sarpelui este dotata cu intelpciune innascuta si incredere in propriile forte. Se crede ca amplasarea serpilor in casa sau la locul demunca va consolida trasaturile si caracteristicile acestuia tuturor membrilor familiei. Gratios si nu usor-vorbaret, iubeste cartile bune si muzica, teatrul si va gravita in jurul celor mai bune lucruri in viata. Cele mai frumoase femei si barbati se nasc in general sub acest minunat semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc.

Cocosul (al zecelea animal din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza curaj, fiabilitate, meticulozitate, independenta si incredere. Asociat cu principiu Yang, credinciosul Cocosul are multe calitati deosebite. Acesta este elegant, precis, organizat, decisiv, in pozitie verticala, precum si foarte direct.

Bivolul (al doilea animal din Horoscopul Chinezesc), este un semn de inteligenta, sigur pe sine, rabdator si metodic, util si muncitor. Bivolul este responsabil pentru familie si crede in autoritate. Datorita caracterului sau de echilibru si incredere,  o persoana Bivol, va fi incredintata cu pozitii de autoritate si responsabilitate.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Alama
Lungime (cm) 2,5
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Bivol, Sarpe si Cocos