COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Tigru, Cal si Caine

Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 47461

in stoc

8,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui de protectie pentru aliatii zodiacali tigru, cal si caine pe o parte.

In Orient, tigrul (al treilea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc) simbolizeaza puterea, pasiunea si indrazneala. O persoana tigru este curajoasa, activa, un lider natural, pasionata si independenta. Tigrul stimuleaza viguarea si dragostea de viata.

Calul (semnul zodiacal al saptelea din Horscopul Chinezesc) in Feng Shui, simbolizeaza perseverenta, rezistenta, loialitatea, victoria, puterea, independenta, spiritualitatea si succesul. Se crede ca amplasarea caiilor in casa sau la locul de munca va consolida si imbuntati toate calitatile si trasaturile acestuia tuturor membrilor familiei. Calul se regaseste adesea in casele din China si majoritatea companiilor sub fel de fel de forme, picturi, figurine etc.

Credincios, sincer, si avand o loailitate profunda si responsabilitate, cainele este de asemenea, de incredere si generos pentru oameni ceea ce il face semnul cel mai simpatic din tot ciclul chinezesc. Se crede ca amplasarea cainilor in casa sau la locul de munca va intari si vor spori toate trasaturile si caracteristicile bune care il reprezinta tuturor membrilor familiei. In astrologia chineza, cainele este al unsprezecelea semn zodiacal, iar aliatii sai zodiacali sunt tigrii, iepurii si caii.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Alama
Lungime (cm) 2,5
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Tigru, Cal si Caine