COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Iepure, Mistret si Oaie

Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 47462

in stoc

8,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui de protectie pentru aliatii zodiacali porc/mistret, iepure si oaie pe o parte, iar pe cealalta parte doamnda celor noua ceruri.

Purcelusul sau Mistretul este cel de-al doisprezecelea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc. O persoana mistret este harnica, caritabila, umila si generoasa.

Iepurele (al patru-lea animal din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza clementa, bunele maniere, bunatate si sensibilitate la frumusete. O persoana iepure este poate cea mai norocoasa dintre toate cele doisprezece animale din Horoscopul chinezesc. Ipurele, asa cum este mentionat in mitologia Chineza, este emblema longevitati si deriva esenta lui de la Luna. Acesta este iubitor de pace, are maniere impecabile, intentie de o viata mai buna, in afaceri cu mintea creatoare.

Oaia/Capra (al optulea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc) simbolizeaza liniste, inteligenta si o minte agera in afaceri. O persoana nascuta in anul oii/caprei poate fi numita bunul samaritean al ciclului. O persoana oaie/capra este sincer si creator, blanda si plina de compasiune. Poate ierta foarte usor si este intelegator cu privire la greselile altora.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Alama
Lungime (cm) 2,5
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Iepure, Mistret si Oaie