COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Maimuta, Sobolan si Dragon

Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 47459

in stoc

8,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui de protectie pentru aliatii zodiacali maimuta, sobolan si dragon pe o parte, iar pe cealalta parte doamnda celor noua ceruri.

Maimuta (al noualea animal din Horoscopul Chinezesc), este simbolul inventator, improvizator si al motivari. O persoana maimuta este capabila sa suceasca pe oricine cu multa viclenie intima si farmec. Este rapid, inteligent, felxibil si inovator.

Sobolanul (primul animal din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza informatia si persistenta. O persoana sobolan este meticuloasa, sociabila si foarte ambitioasa, un oportunist adevarat pentru a isi atinge scopurile.

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Alama
Lungime (cm) 2,5
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta de protectie pentru aliati zodiacali Maimuta, Sobolan si Dragon