COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Canaf cu cele 8 monede nemuritoare

Remediu Feng Shui pentru Bunastare.

COD: 1904

in stoc

19,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Acest canaf este format din 8 monede chinezesti despre care se spune ca reprezinta cele 8 directii in feng shui, cei 8 nenuritori . Este un canaf de bun agur , care aduce longevitate, faima si bogatie . Totodata aduc compasiune si generozitate . Utilizata in casa sau la locul de munca aduce cu ea toate caliatile ei bune.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shui

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor. Pentru copii, trebuie amplasat pe biroul lor de studiu!

Nodul Mistic Mare

Nodul mistic mare este o combinatie a 6 simboluri ale infinitului. Acest nod minunat simbolizeaza viata lunga si fericita, sanatate, bogatie si reusita profesionala in toate domenile . In afara de utilizarea lui pentru a atrage prosperitatea si longevitatea, nodul mistic rosu, este de asemenea folosit ca un simbol al iubirii vesnice si a casniciei reusite. Este de asemenea un simbol puternic pentru protectie si noroc.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 4 - Steaua Studiului si steaua dragostei, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material metal
Lungime (cm) 17
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 7
Culoare auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Canaf cu cele 8 monede nemuritoare