COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Sobolan auriu cu broasca raioasa si Wu Lou pe monede si pepite

Sobolan auriu - Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 2569

in stoc

48,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza sobolanul in Feng Shui

Dintre cele 12 semne, se spune că șobolanul este cel mai flexibil, adaptabil și capabil să-și facă viața indiferent de circumstanță. Asadar anul acesta anul Sobolanuli aduice oportunitati tuturor zodiilor si fiecare se va descurca asemeni sobolanului, va gasi rezolvari la problemele care apar si ne vom dezvolta pe toate planurile.

Anul acesta apar sanse sa obtinem prosperitate, chiar in conditii economice grele, asa ca e de bine sa tinem in casa sau la birou un Sobolan sub diverse forme, deoarece șobolanii simbolizează întotdeauna bogăția și prosperitatea.

Este recomandat sa avem un sobolan in Sectoru de N-V , acolo se afla steaua 8, energia de prosperitate si bogatie.

Sobolanii sunt reprezentati purtand, monezi, lingouri, pepite, simboluri de bogatie

Sobolanul este prietenul secret al zodiei Bivol, si aliat cu Dragonul si Maimuta , zodii carora li se recomanda cu precadere sa detina in casa sau la birou un Sobolan.

Acest șobolan  care deține un simbol de prosperitate(moneda, pepita, sac cu bani) este cea mai vitală imagine pe care să o invităm în casă în  Anul șobolanului în 2020 pentru a ne aduce bogatie.

Ce simbolizeaza Wu Lou-ul in Feng Shui

Un alt simbol al longevitatii, care aduce abundenta binecuvantarii divine si poate fi regasit in multe case din china de astazi este Wu Lou-ul. Wu Lou, tartacuta sau dovleacul nemuririi, este un simbol puternic traditional al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si al abundentei binecuvantari. Forma Wu Lou-ului este considerata a fi o reprezentare  in miniatura a uniuni dintre cer si pamant. Amplasarea unui Wu Lou in casa este considerata unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sanatate. Multe zeitati precum Sau Sing Kung, Fuk Luk Sau, Li T'ieh Kuai, Cei 8 nemuritori si uneori Buddha Razand sunt reprezentati purtand acest minunat simbol al nemuriri.

In cele mai vechi timpuri, Wu Lou-ul era utilizat pentru a stoca apa sau potiuni folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Datorita rolului Wu Lou-ului de a mentine in viata calatorii, i-a fost dat numele de "datator de viata" si, prin urmare, a devenit un puternic simbol al starii bune de sanatate. De asemenea, se crede ca Wu Lou-ul contine elixir de sanatate, vitalitate si nemurire. In mitologia chineza, Wu Lou-ul este adesea folosit de calugarii Taotisti pentru a atrage si incatusa spiritele rele in el. Prin urmare Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui pentru a absorbi energiile negative din jurul nostru.Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Sobolan
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 8.7
Inaltime (cm) 8
Latime (cm) 6.7
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Sobolan auriu cu broasca raioasa si Wu Lou pe monede si pepite