COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Sobolan auriu cu monede norocoase

Sobolan auriu - Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 2580

in stoc

48,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza sobolanul in Feng Shui

Dintre cele 12 semne, se spune că șobolanul este cel mai flexibil, adaptabil și capabil să-și facă viața indiferent de circumstanță. Asadar anul acesta anul Sobolanuli aduice oportunitati tuturor zodiilor si fiecare se va descurca asemeni sobolanului, va gasi rezolvari la problemele care apar si ne vom dezvolta pe toate planurile.

Anul acesta apar sanse sa obtinem prosperitate, chiar in conditii economice grele, asa ca e de bine sa tinem in casa sau la birou un Sobolan sub diverse forme, deoarece șobolanii simbolizează întotdeauna bogăția și prosperitatea.

Este recomandat sa avem un sobolan in Sectoru de N-V , acolo se afla steaua 8, energia de prosperitate si bogatie.

Sobolanii sunt reprezentati purtand, monezi, lingouri, pepite, simboluri de bogatie

Sobolanul este prietenul secret al zodiei Bivol, si aliat cu Dragonul si Maimuta , zodii carora li se recomanda cu precadere sa detina in casa sau la birou un Sobolan.

Acest șobolan  care deține un simbol de prosperitate(moneda, pepita, sac cu bani) este cea mai vitală imagine pe care să o invităm în casă în  Anul șobolanului în 2020 pentru a ne aduce bogatie.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shu

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor.

Kang Hsi sau perioada imparatilor Chien Long, a fost o perioada deosebit de prospera, prin urmare monedele chinezesti in special din aceste perioade sunt considerate amulete de bun augur. Monedele, avand energie de metal, devin foarte puternice atunci cand vor fi amplasate in vest, nord-vest, si sectoarele de nord.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Sobolan
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 5.7
Inaltime (cm) 9.5
Latime (cm) 3.6
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Sobolan auriu cu monede norocoase