COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Sobolan auriu cu sac cu bani si pui pe monede si pepite

Sobolan auriu - Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 2584

in stoc

48,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza sobolanul in Feng Shui

Dintre cele 12 semne, se spune că șobolanul este cel mai flexibil, adaptabil și capabil să-și facă viața indiferent de circumstanță. Asadar anul acesta anul Sobolanuli aduice oportunitati tuturor zodiilor si fiecare se va descurca asemeni sobolanului, va gasi rezolvari la problemele care apar si ne von dezvolta pe toate planurile.

Anul acesta apar sanse sa  obtinem prosperitate , chiar in conditii economice grele, asa ca e de bine sa tinem in casa sau la birou un Sobolan sub diverse forme, deoarece șobolanii simbolizează întotdeauna bogăția și prosperitatea.

Este recomandat sa avem un sobolan in Sectoru de N-V , acolo se afla steaua 8, energia de prosperitate si bogatie.

Sobolanii sunt reprezentati purtand, monezi, lingouri, pepite, simboluri de bogatie

Sobolanul este prietenul secret al zodiei Bivol, si aliat cu Dragonul si Maimuta , zodii carora li se recomanda cu precadere sa detina in casa sau la birou un Sobolan.

Acest șobolan  care deține un simbol de prosperitate(moneda, pepita, sac cu bani) este cea mai vitală imagine pe care să o invităm în casă în  Anul șobolanului în 2020 pentru a ne aduce bogatie.

Ce simbolizaeaza Ru Yi

Ru Yi este unul dintre simbolurile cele mai puternice pentru putere, conducere si autoritate. De asemenea, cunoscut si ca Sceptru al Puterii, Ru Yi, a fost un instrument pentru oficiali de rang inalt in China, din cele mai vechi timpuri. Erau de obicei realizate din pietre semipretioase cum ar fi jadul sau din aur.

Ori de cate ori autoritatea si calitatile de lider sunt necesare in viata profesionala a unei persoane, un Ru Yi este elementul ideal.  Prin urmare este un remediu Feng Shui, care nu ar trebui sa lipseasca nici unui director, manager sau om politic. Adesea vazut plasat in mod vizibil pe birourile oamnilor de succes cu pozitii inalte, Ru Yi va crea un tip special de energie Chi care sa stimuleze norocul in cariera, promite respect si recunoastere si asigura netezimea preocupari de afaceri.

 

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Sobolan
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 12.5
Inaltime (cm) 6.5
Latime (cm) 4.2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Sobolan auriu cu sac cu bani si pui pe monede si pepite