COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Kwan Kung cu sabie (kuan kung)

Remediu Feng Shui pentru protectie.

COD: sku0000048

in stoc

78,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o reprezentare foarte frumoasa a lui Kwan Kung, Zeul chinez al razboiului. EL este infatisat in picoare, poarta haine de razboi si detine faimoasa sabie a dragonului.

In afaceri Kwan Kung este foarte potrivit pentru a fi amplasat in zona de primire, in apropierea usii de la intrare cu fata catre exterior, pentru a proteja afacerea dumneavoastra de frauda si deturnare de fonduri. El va indeparta concurentii neloiali si va ajuta afcerea dumneavoastra sa prospere. Kwan Kung in pozitie de lupta, va respinge toate energiile negatice care va pot afecta.

Ce simbolizeaza Kwan Kung in Feng Shui

Kuan Ti, legendarul erau din zilele celor trei regate, este unul dintre cei mai faimosi generali de razboi din istoria Chinei. Onorat ca cel mia bun militar al Chinei, a fost mai tarziu supra numit Kwan Kung zeul razboiului. Astazi Kwan Kung este renumitul protecor al tuturor. Se crede ca liderii si oamenii de afaceri care au o infatisare a lui Kwan kung in spatele lor la locul de munca, nu vor fi nicodata lipsiti de sprijin din partea persoanelor importante. Kwan Kung, prin inluentele sale de protectie, in cele din urma a devenit si un simbol al bogatiei. Astfel, el are mai multe roluri si este unul dintre cele mai utile personaje care nu trebuie sa lipseasca din casa, aducand beneficii multiple.

Afisarea unei imagini a lui Kwan Kung la usa principala de la intrare, are rolul de a indeparta pe cei cu intentii rele. El trebuie sa fie intotdeauna plasat cu fata catre intrare, in cazul in care este nevoie de protectie impotriva raului, influentelor negative si omenilor cu intentii nu tocmai bune.

Kwan Kung este necasar sa se regaseasca in spatii comerciale sau magazine cu fata catre intrarea principala pentru a asigura victoria in intreprinderi competitive si protectie.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 10
Inaltime (cm) 15.5
Latime (cm) 5.5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Kwan Kung cu sabie (kuan kung)