COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Pagoda celor noua nivele din metal

Remediu Feng Shui pentru cariera, sanatate, protectie, studii

COD: 1630

in stoc

175,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Pagoda Feng Shui cu noua nivele

Aceasta este o pagoda foarte frumoasa cu noua nivele realizata din metal. Asigura protectie si atrage noroc la scoala si in cariera. Colectare de energie Chi pozitiva in jurul pagodei va energiza persoana care lucreaza in apropiere si va asigura o senzatie de prospetime  in timpul studiului sau al activitatilor de lucru.

Pagoda cu noua nivele poate reprezenta un excelent cadou pentru cei care urmaresc rezultate bune la invatatura sau promovare la locul de munca.

Pagoda este un templu al cunoasterii, reprezentand pacea si linistea. Simbolizeaza calea intelepciunii. Se crede ca Pagoda poseda puterea de a imblanzi mintea indisciplinata si comportamentele neadecavate. Pagoda poate fi folosita si pentru indepartarea energiilor negative.

Pagoda este un remediu Feng Shui pentru purificare, noroc, faima, protectie si avansare profesionala. Este de asemenea puternica pentru a alunga energia negativa  Shar Chi-ului in caminul dumneavoastra.

Utilizarea pagodei cu noua nivele in Feng Shui:

1. Amplasati o Pagoda cu noua nivele in spatele dumneavoastra la locul de munca pentru a stimula Chi-ul in cariera, oferindu-va influenta asupra persoanelor responsabile in fata dumneavoastra. Acesata va indeparta tardiri si intentii negative din partea dusmanilor la locul de munca.

2. Amplasati o Pagoda cu noua nivele in sectorul de nord-est al dormitorului pentru a spori norocul la invatatura. Nord-Est este sectorul universal al educatiei si cunoasterii conform aspiratiilor de viata dupa teoria Pa Kua.

3. Pentru a indeparta bolile, amplasati o Pagoda in sectorul estic (sectorul sanatatii conform aspiratiilor de viata dupa metoda pa Kua) al camerei de zi. Puteti pune de asemenea, o Pagoda langa patul unei perosane bolnave pentru a spori vindecarea.

4. Amplasati o Pagoda cu noua nivele langa intrarea magazinului sau companiei dumneavoastra pentru a beneficia de protectie.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Nu
Material Metal
Lungime (cm) 7
Inaltime (cm) 20
Latime (cm) 7
Culoare Aurie

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Pagoda celor noua nivele din metal