Mai multe vizualizari

Pisica norocoasa Maneki Neko argintie

Remediu Feng Shui pentru atractia prospeitatii si bunastarii.

COD: 42029

in stoc

48,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza pisica norocoasa in Feng Shui

Draguta si incantatoare, aceasta pisica norocoasa nu este doar minunata, dar va va aduce fericire, bunastare si prosperitate. Daca va aflati in mediul afacerilor, pisica norocoasa Maneki Neko atrage si multe vanzari si mai multi clienti. Daca sunteti angajat, va va aduce  promovare si marire de salariu.

Iata cum puteti utiliza pisica norocoasa in simbolismul Feng Shui

1. Amplasati o pisica norocoasa Maneki Neko, in camera de zi, intr-o locatie unde se poate observa de la intrare. Aceasta va spori averea tuturor membrilor familiei.

2. Alternativ puteti sa puneti o pisica in sud-estul casei sau a dormitorului. Acesta este sectorul universal pentru avere.

3. Pentru afaceri si succes in cariera, amplasati o piscuta norocoasa Maneki Neko in birou, la intrarea principala a unui magazin orientata spre usa, sau amplasata langa casa de marcat, pentru a atrage bogatie si noroc din toate directiile.

Pisica norocoasa Maneki Neko, este un remediu Feng Shui necesar pentru cei care incearca sa atraga norocul exceptional si consolidarea averilor, prin investitii si afaceri.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Plastic
Lungime (cm) 9
Inaltime (cm) 11
Latime (cm) 7
Culoare Argintiu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Pisica norocoasa Maneki Neko argintie