Remedii Feng-Shui pentru bani si cariera - Zodia Bivol

Anul 2021 se preconizeaza a fi unul bun pentru nativii Bivol atunci cand vine vorba de cariera si castiguri financiare. Totusi, pentru a spori sansele de reusita va fi nevoie si de putin efort. Afla cum poti potenta energiile abundentei si poti atrage energiile de succes in articolul de mai jos.

Daca ti-ai propus ca in acest an sa testezi noi oportunitati de cariera, Abtibildul cu cal de vant si steagul victoriei potenteaza energiile de prosperitate si succes in cariera si te fereste de barfele si persoanele rau intentionate de la locul de munca. Abtibildul poate fi purtat sau amplasat in casa, intr-o zona luminata. Daca intampini obstacole in cariera, Tabloul cu cal de vant rosu – Lung Ta este remediul de care ai nevoie. Poarta-l cu tine la birou si vei trece peste toate obstacolele care iti apar in viata, cariera sau afaceri.

Daca simti ca ai nevoie de mai multa prosperitate in viata ta, Tabloul Feng Shui Cufarul cu Bani si Pepite este remediul de care ai nevoie. Pentru atrage bogatia de partea ta, plaseaza tabloul in sectorul de Sud-Est al casei.

Remedii Feng Shui pentru bani si cariera 2021