Remedii Feng-Shui pentru bani si cariera - Zodia Iepure

Energiile negative din sectorul nativilor Iepure in acest an se pot manifesta sub 3 forme diferite: boli, pierderea persoanei iubite sau pierderi de bani.

Asadar, este esential sa folosesti remedii pentru prosperitate pentru a evita neplaceri pe planul financiar. Abtibildul cu copacul prosperitatii cu monede chinezesti este ideal atat pentru a fi protejat impotriva energiilor negative, cat si pentru a atrage bogatia.

Tine la distanta barfele colegilor de la munca si energia lor negativa cu Abtibildul cu Cal de vant si Stegul Victoriei pentru succes. Nu stii niciodata cine iti poate pune bete in roate.

Pentru o cariera lunga si plina de succes foloseste Statueta cu Broasca testoasa Dragon 2021. Asaza statueta oriunde in casa sau in birou si iti vei potenta energiile de noroc pe planul carierei.

Este important sa amplasezi in sectoare importante ale casei si Placa celor 9 pasari Phoenix – pentru succes si oportunitati. Este un remediu pentru cei care vor o afacere prospera, in care sa se afle mereu cu un pas inaintea concurentei.

Asigura-te ca exista in casa, in sectorul de Sud Est, un Tablou Feng Shui cu Copacul prosperitatii, pepite, monede Ching pentru a atrage norocul, bogatia si noi oportunitati de afaceri.

Remedii Feng Shui pentru bani si cariera 2021

12.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
12.00 lei
2 Puncte cadou
18.00 lei
2 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou