Remedii Feng-Shui pentru bani si cariera - Zodia Tigru

Se anunta un an plin de reusite la locul de munca pentru nativii Tigru. Acestia vor ajunge sa avanseze in cariera si chiar sa isi dezvolte afacerea. Potenteaza aceste energii de noroc cu Abtibildul cu copacul prosperitatii cu monede chinezesti, pepite, mantre si cele 8 simboluri tibetane, care va aduce prosperitatea in casa ta si va creste sansele de imbogatire. 

Evita barfele colegilor de munca si energia lor negativa achizitionand un Abtibild cu Cal de vant si Stegul Victoriei pentru succes – mare. Calul Lung Ta, care ajuta la cresterea energiei spirituale, te poate feri si de colegii de munca rau intentionati sau de vecinii care iti vor raul.

Alege sa porti cu tine sau sa amplasezi in sectoarele importante ale casei  Abtibildul cu Broasca Testoasa Dragon 2021 – mic pentru bunastare si prosperitate financiara. Acesta este un bun ajutor daca vrei ca in 2021 sa prosperi in domeniul comertului si al afacerilor.   
 
Locurile in care iti petreci timpul au nevoie si ele de energie pozitiva. Amplaseaza Tabloul Feng Shui cu – 100 de pasari in spatiul tau de lucru, acasa sau personalizeaza-ti biroul astfel incat sa atragi oportunitati financiare. 
 
Asaza la birou Tabloul Feng Shui cu munte auriu pentru a spori norocul in cariera si pentru a te feri de deciziile proaste. Mai mult, acesta te ajuta sa iti gasesti oportunitati de munca sau sa faci alegeri financiare potrivite.   

Remedii Feng Shui pentru bani si cariera 2021