Remedii Feng-Shui pentru certuri, gelozii, tradari - Zodia Sobolan

Tensiunile din relatia cu membrii familiei, dar si cu colegii de munca pot degenera pana la certuri sau chiar tradari, cauzate de prosperitatea de care au parte nativii Sobolan in 2021.

Foloseste-te de Cardul cu Broasca Testoasa Dragon 2021 pentru a atrage bogatie si noroc si pentru a avea o cariera stralucita sau de Cardul Crucea de Pamant pentru zodia Sobolan pentru un viitor prosper. Succesul acestui nativ tine in acest an de noroc. Dar acest noroc in planul carierei poate fi deranjat de geloziile celor care iti vor locul de munca. Purtand Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 – Amuleta suma 10 rosie 2021 o sa reusesti sa te strecori printre greutati si sa iti pastrezi succesul. 

Chiar daca este un an prosper pentru nativii Sobolan, e posibil sa pierzi sume mari de bani in urma unor alegeri gresite. Amplaseaza in casa sau la birou un Tablou Feng Shui cu Copacul prosperitatii si Wu Lou care sa te fereasca de deciziile proaste si sa-ti aduca noi oportunitati in domeniul in care muncesti. 

Remedii Feng Shui pentru certuri, gelozii, tradari 2021