Remedii Feng-Shui pentru dragoste - Zodia Bivol

Anul 2021 nu este un an favorabil in ceea ce priveste aspectul relatiilor si al casniciilor pentru nici unul dintre nativi. Drept urmare, cu totii ar trebui sa acordam o atentie deosebita relatiilor cu cei din jurul nostru. Afla care sunt cele mai puternice remedii de dragoste pentru nativii Bivol si cum le poti folosi pentru a atrage energiile de dragoste sau a pastra relatiile deja existente, in articolul de mai jos.

Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea dar esti in cautarea unui partener de viata care sa iti fie alaturi, poarta cu tine Abtibildul cu cal si floare de piersic pentru a activa norocul in dragoste si a spori sansele de a intalni persoana potrivita. De asemenea, poti aseza acest remediu si in partea de sud a dormitorului pentru a aduce in viata ta dragoste de lunga durata.

Daca esti deja intr-o relatie daar simti ca lucrurile nu mai functioneaza la fel ca inainte, plaseaza Tabloul Feng Shui cu Dragon si Pheonix in sectorul de Sud-Vest al camerei. Pasarea Phoenix, simbol suprem al puterii feminine simbolizeaza invierea, infinitul si renasterea, iar Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguare masculina, vitalitate si curaj. Impreuna vor oferi un echilibru relatiei si te vor ajuta sa pastrezi armonia pentru o perioada lunga de timp .

Dupa o anumita perioada de timp ai putea simti faptul ca relatia dintre tine si jumatatea ta intra intr-o faza monotona dar asta nu inseamna si sfarsitul relatiei. Este un lucru des intalnit, insa poti purta Amuleta cu simbolul dublei fericiri si monede chinezesti si vei simti o imbunatatire in felul in care interactionezi cu persoana iubita, legaturile de dragoste devenind mai puternice. Daca esti intr-o relatie serioasa si ti-ai dori ca aceasta sa creasca cu inca un membru in urmatorul an, este recomandat sa plasezi amuleta in Sectorul de Vest, care sporeste norocul pe planul copiilor. 

Remedii Feng Shui pentru dragoste 2021

12.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
12.00 lei
2 Puncte cadou
18.00 lei
2 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
168.00 lei
17 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou