Remedii Feng-Shui pentru dragoste - Zodia Sobolan

Anul 2021 le va aduce nativilor Sobolan sansa unei relatii stabile si de durata care poate duce chiar la intemeierea unei familii. Cei dragi nu sunt de neglijat anul acesta. Relatia cu ei poate fi dificila, dar se arata oportunitati la tot pasul.

Pentru a fi sigur ca stai bine la capitolul dragoste, poarta asupra ta sau lipeste pe un obiect pe care il folosesti zilnic un Abtibild cu Cocos auriu si Floare de Piersic – mare cu care sa atragi oportunitati de casatorie. Pentru cei aflati intr-o relatie sau casnicie, Abtibildul cu cele 8 simboluri tibetane v1 – mare va ajuta la pastrarea echilibrului in relatie.

Evita certurile in relatie cauzate de barfe si oameni rau intentionati cu ajutorul Amuletei cu cei trei gardieni celesti pentru evitarea acestor conflicte. 
De asemenea, foloseste Placheta ( placa ) cu cele 8 simboluri tibetane si mantra de protectie pentru fericire in relatia cu cei dragi si pentru a-ti proteja casa de energiile negative venite de la invidiosi. 

Conexiunea dintre oameni este foarte importanta in relatia de cuplu. Foarte putine cupluri au parte de o casnicie fericita si longeviva, cu armonie asemenea lui Yin si Yang. Daca iti doresti sa apara soarele si in viata ta, amplaseaza Tabloul Feng Shui cu Dragon si Pasarea Phoenix model 3 in casa ca sa fiti binecuvantati impreuna de succes si prosperitate. 

Remedii Feng Shui pentru dragoste 2021

12.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
12.00 lei
2 Puncte cadou
18.00 lei
2 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
-20%
Prețul inițial a fost: 168.00 lei.Prețul curent este: 134.00 lei.
14 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou