Remedii Feng-Shui pentru dragoste - Zodia Tigru

In 2021, nativii Tigru vor avea un an bun pe toate planurile, pentru ca steaua 9 se afla in casa lor. Nu te baza in totalitate pe noroc, insa! Desi nu vei avea probleme majore in caminul conjugal, totusi e posibil sa te simti singur si sa incepi sa iti doresti compania altora.

Pentru a manifesta atractie puternica si a potenta norocul in dragoste, foloseste Amuleta cu vulpea cu 9 cozi. De asemenea, daca esti deja intr-o relatie sau casnicie, aceasta amuleta serveste drept protectie impotriva infidelitatii.

Pentru cei in cautare de relatii romantice, Statueta iubirii si a norocului in dragoste este remediul care te poate ajuta in gasirea sufletului pereche. Iepurele Lunii este asociat cu dragostea romantica, atragand in viața ta stabilitate. 

Nu uita de oamenii care sunt prezenti in viata ta. Stabileste-ti relatii puternice cu persoana iubita cu ajutorul Abtibildului cu Iepure verde si floare de piersic – mare. Floarea de piersic activeaza norocul in dragoste si atrage oportunitati de casatorie. Asaza acest abtibild in sectorul de est al casei tale pentru a canaliza energia spre o relatie durabila.