Remedii Feng-Shui pentru protectie – Zodia Bivol

Simti ca esti expus la pericole? Chiar daca nativii zodiei Bivoli se bucura de protectia stelei zburatoare 6 aducatoare de noroc asta nu inseamna ca nu pot intampina dificultati in viata de zi cu zi. Afla cum remediile Feng Shui te pot feri de necazuri si probleme in articolul de mai jos.

In cazul in care simti ca viata ta este plina de nenorociri si energii negative, este recomandat remediul Placa Tai Sui. Poate fi purtata pe parcursul intregului an pentru a tine la distanta tot raul, actionand ca un scut pentru tine. Tai Sui detine puterea de a aduce noroc. Pentru a beneficia la maxim de ajutorul lui, poarta-l sub diferite forme cum ar fi Cardul Tai Sui sau Amuleta Tai Sui.

Ai fost victima unui jaf sau ai de-a face cu oameni violenti in viata ta? Abtibildul impotriva jafurilor si a violentei de toate felurile este remediul de care ai nevoie. Poate fi lipit pe ferestrele casei sau pe geamurile masinilor astfel incat sa te tina in siguranta de jafuri, furie sau agresivitate in trafic. Pentru a spori gradul de protectie impotriva jafurilor asigura-te ca ai in permanenta cu tine Cardul de protectie cu elefant si rinocer.

Evita accidentele de orice fel, fie in trafic sau in timp ce practici un sport cu riscuri de accidentare, cu ajutorul Cardului de protectie pentru zodia Bivol si Tigru. Purtat permanent asupra ta, acesta te va proteja de  accidente, barfe, energiil negative si alte nenorociri.

Vezi mai multe remedii pentru 2021 – zodia Bivol

Remedii Feng Shui pentru protectie 2021