Remedii Feng-Shui pentru protectie - Zodia Sobolan

Casa YIN reprezinta energia negativa a acestui an. Nativii zodiei Sobolan au nevoie de protectie sporita pentru a trece peste diferite evenimente neplacute. Nu este sigur ca energiile negative te vor afecta pe tot parcursul anului, dar e intotdeauna mai bine sa fii precaut. Pentru aceasta, foloseste Placheta ( placa ) Tai Sui (taisui) 2021 care sa te apere si in urmatorii ani. 

In Feng Shui, animalele celeste au rolul de a aduce protectie maxima a casei daca sunt amplasate corespunzator. Alege sa plasezi in partea de sud a casei un Abtibild cu Phoenix Stacojiu – cele 4 animale celeste. Acesta te va proteja de energile negative si iti va aduce stabilitate, armonie si bunastare materiala. 

Unele din remediile potrivite pentru protectia energiei pozitive din casa ta sunt Cardurile Feng Shui. Poarta cu tine sau amplaseaza in locurile in care iti petreci cel mai mult timpul Cardul Crucea de Pamant pentru zodia Sobolan sau Card cu energia Yang, placa casei yin (in) impotriva energiei Yin, cele 15 silabe hum, roata Dharmei.

Remedii Feng Shui pentru protectie 2021