Remedii Feng-Shui pentru protectie - Zodia Tigru

Desi Tigrii nu sunt amenintati anul acesta de prea multa energie negativa, e bine sa fii precaut, mai ales in conditiile pandemiei. Nativii acestei zodii au nevoie de protectie sporita pentru a trece peste diferite evenimente neplacute.

Ca sprijin, foloseste Placa cu cal de vant sau calul victoriei impotriva energiilor negative. Aceasta sporeste vitalitatea si iti aduce energia pozitiva in casa. Protectia interioara este la fel de importanta. Sporeste-ti bunastarea cu Abtibildul cu Tigrul Alb – cele 4 animale celeste – mic. De asemenea, acesta este un bun ajutor pentru energizarea caminului tau. 

In 2021, protectia de orice fel este necesara. Fie ca iti doresti protectie impotriva bolilor si a accidentelor sau impotriva barfelor si a celor care iti vor raul, Cardul de protectie pentru zodia Bivol si zodia Tigru – AKASAGARBHA este un remediu binevenit.

De asemenea, poarta cardul cu tine ca sa ti se indeplineasca dorintele sau foloseste Cardul Tai Sui (taisui) anul 2021 la fel de benefic pentru protectia ta. 

Remedii Feng Shui pentru protectie 2021