Remedii Feng-Shui pentru sanatate - Zodia Bivol

Anul 2021 nu aduce vesti bune pentru niciun nativ atunci cand vorbim de sanatate. Daca esti nascut in an de Bivol trebuie sa acorzi o atentie deosebita asupra sanatatii, in special cand vine vorba de afectiunile respiratorii. Afla cum in articolul de mai jos.

Exista persoane varstnice sau cu o stare de sanatate precara in familia ta pe care ai vrea sa le protejezi de bolile contagioase? Lipeste pe fereastra sau la intrarea in casa Abtibildul Buddha Vairocana pentru a alunga energiile de boala generate de steaua 2. Daca vrei sa beneficiezi la maxim de puterile tamaduitoare ale lui Buddha Vairocana, asaza Placa cu Buddha Vairocana intr-un loc unde poate fi privita zilnic.

Esti o persoana preventiva si vrei sa te bucuri de o viata sanatoasa, tinand bolile la distanta? Ar trebui sa iei in considerare remediul Cardul Tai Sui, deoarece in acest an Tai Sui ocupa locul Bivolului. Drept urmare, cand acesta guverneaza, foarte putine lucruri pot merge prost. Pentru a fi permanent sub protectia lui Tai Sui poarta cu tine Placheta Tai Sui sau Amuleta de protectie Tai Sui.

Ghinionul a batut la usa ta si te-ai imbolnavit? Nu ar trebui sa ai niciun motiv de ingrijorare atata timp cat ai asezat in casa Placa cu Buddha medicinei albastra cu floare de lotus. Aceeasta placa este un remediu Feng Shui foarte puternic cunoscut pentru faptul ca alunga bolile si are puterea de a insanatosi.

Remedii Feng Shui pentru sanatate 2021

12.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou
12.00 lei
2 Puncte cadou
18.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
36.00 lei
4 Puncte cadou
13.00 lei
2 Puncte cadou