Remedii Feng-Shui pentru sanatate - Zodia Sobolan

Sanatatea nativilor Sobolan este supusa incercarilor in anul 2021 pentru ca steaua bolilor se afla in Sanatatea nativilor Sobolan este supusa incercarilor in anul 2021 pentru ca steaua bolilor se afla in sectorul lor zodiacal. Ei trebuie sa treaca peste obstacole precum suprasolicitare, stari de nervozitate sau fluctuatii in ceea ce priveste starea lor mentala.sectorul lor zodiacal.

Pentru a evita aceste probleme, dar si pentru a te recupera dupa o boala avuta, foloseste Cardul de protectie pentru zodia sobolan AVALOKITESHVARA sau Cardul cu Buddha Medicine. Un alt remediu puternic Feng Shui pentru protejarea sanatatii este Wu Lou natural cu Ru Yi. Foloseste-l daca ai trecut printr-un accident sau daca ai persoane in varsta in familia ta pe care vrei sa ii protejezi. 

E intotdeauna important sa ai alaturi un ajutor pentru a trece peste probleme, mai ales cand e vorba despre probleme de sanatate. Dar, uneori, oamenii din jur nu-ti pot fi alaturi, asa ca poti gasi mereu un sprijin in remediile Feng Shui, cum sunt abtibildurile. Avand o dimensiune redusa, Abtibildul cu Buddha Vairocana iti ofera posibilitatea sa pastrezi mereu cu tine un aliat in energizarea ta si a locuintei. De asemenea, daca vrei sa ai o casa protejata in care sa te bucuri de o stare fizica si mentala mai buna, alege Abtibildul cu cele 8 simboluri tibetane v2 – mare.    
 
O alta recomandare folositoare schimbarii starii tale de spirit in bine este  Tabloul Feng Shui cu – 100 de pasari . Amplaseaza-l in partea de sud a casei pentru a evita ghinionul si pentru a te proteja de accidente sau boli.  

Remedii Feng Shui pentru sanatate 2021

12.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
12.00 lei
2 Puncte cadou
18.00 lei
2 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou
36.00 lei
4 Puncte cadou