Remedii Feng-Shui pentru certuri, gelozii, tradari - Zodia Bivol

Energiile negative cauzate de certuri, gelozii si tradari iti pot face mult rau pe termen lung. Nativii Bivoli sunt calmi si rabdatori, insa la un moment dat vor ceda. Afla cum te poti proteja pe tine si pe cei dragi de aceste energii negative in articolul de mai jos.

Te simti amenintat de cei din jurul tau? Au mereu ceva de impartit cu tine? Cardul de protectie cu Dragonul Rosu cu bila de foc este remediul de care ai nevoie. Acesta actioneaza ca un antidot impotriva certurilor si relatiilor conflictuale din viata de zi cu zi. Pentru a tine la distanta situatiile conflictuale si a avea parte de bunastare poarta cu tine Cardul de protectie cu cei trei gardieni, cei trei celesti sau cei trei gardieni divini, remediu cunoscut pentru faptul ca inlatura energiile negative ale persoanelor rau intentionate si atrage armonie si noroc.

Daca ai parte de ganduri negative in relatia ta cauzate de gelozie, un remediu Feng Shui potrivit pentru anul acesta este Placa cu nod mistic pe sticla volumetrica. Nodurile, asemanatoare infinitului, semnifica un ciclu nesfarsit de noroc, prosperitate, sanatate si continuitate a dragostei. De asemenea poti sa te protejezi impotriva energiilor negative, geloziei si barfelor daca porti cu tine Amuleta pandantiv impotriva geloziei si astfel vei atrage vei atrage norocul fabulos de partea ta.

Atunci cand simti ca toata lumea este impotriva ta si ca esti pe punctul de a fi tradat de catre apropiati, Placa de protectie cu elefant si rinocer – placa cu pachidermele albastre te poate ajuta sa inlaturi aceste energii. Este un remediu puternic deoarece te protejeaza de jafuri si tradari, care pot veni chiar din partea apropiatilor.

Remedii Feng Shui pentru certuri, gelozii, tradari 2021