COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Sabie din monede

Remediu Feng Shui pentru protectie si bunastare.

COD: 12931

in stoc

28,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Sabia din monede este de 20 cm lungime si este facuta din monede Feng Shui I-Ching de calitate superioara legate ferm cu fir rosu pentru a energiza eficacitatea sa. Un remediu Feng Shui potrivit pentru casele dumneavoastra, birouri si spatii comerciale pentru protectia "Shar Chi-ului" sau energiei negative.

Ce simbolizeaza Sabia de monede in Feng Shui

Sabia magica din monede,este de fapt rezultatul legarii cu fir rosu a mai multor monede Feng Shui in forma de sabie, remediu Feng Shui folosit de mii de ani de catre preoti taotisti din China antica. Cunoscuta sub numele de "Pi Hsien Chien", in China, tradus literal "Sabia care comabate raul", aceasta sabie din monede, cum sugereaza si numele este o protectie extrem de puternica impotriva energiilor negative care ameninta pierderea de avere si sanatate. Legate cu fir rosu, se crede ca energiile monedelor sunt amplificate la potentialul maxim.

Utilizarea Sabiilor din monede Feng Shui:

1. Atarnati sabia din monede de bun agur pe peretele din spatele biroului dumneavoastra, in coltul Nord-Vestic sau Vestic pentru a va proteja de energia negativa a rivalilor si adevrsarilor in afaceri. Asigurati-va ca peretele din spatele dumneavoastra este unul solid. Acesta este un simbol foarte puternic de protectie pentru un manager in ascensiune. Niciodata nu atarnati o sabie cu monede Feng Shui in fata dumneavoastra.

2. Atarnati sabia din monede de bun augur pe peretele din camera de zi opus usi de la intrare, oblic, orientata cu varful in jos. Aceasta va neutraliza orice energie negativa intra in locuinta dumneavoastra si va oferi protectie memebrilor familiei impotriva oamenilor cu intentii rele.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor
Material Metal
Lungime (cm) 17.50
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 6
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Sabie din monede