COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Talisman argintiu cu zodia dragonului

Horoscop Chinezesc - Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 44343

in stoc

10,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Talisman Feng Shui realizat din metal de culoare argintie cu zodia Dragonului pe o fata, si simbolul Yin Yang si cele opt tigrame pe cealalta fata. Yin Yang este considerat o imagine a perfectiunii, simbiozei si unitatii. Purtati acest minunat talisman cu zodia Dragonului si Yin Yang pentru o viata mai echilibrata si pentru a detine controlul in tot ceea ce faceti.

Se recomanda pentru zodiile aliate : MAIMUTA si SOBOLAN si prietenul secret  zodia COCOS

Ce simbolizeaza Dragonul in Feng Shui

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

In cultura chineza si Feng Shui, este un magnific simbol de bun augur, cea mai puternica si mai sacra dintre toate creaturile si este tratata cu un deosebit respect. Din generatii in generatii, Dragonul a fost simbol suprem al puterii, abundentei, norocului si cinstei. In cele mai vechi timpuri, Imparatii din China se considerau Dragoni, si simbolul Dragonilor nu putea fi folosit decat de acestia.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Dragon
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Metal
Lungime (cm) 4
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 4
Culoare Argintiu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Talisman argintiu cu zodia dragonului