Mai multe vizualizari

Testoasa Dragon cu pui pe spate

Remediu Feng Shui pentru bunastare, cariera si succes.

COD: sku0000074

in stoc

24,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o Testoasa Dragon descrisa sezand pe covor de monede si pepite de aur. Testoasa Dragon este vazuta cu copilul sau sezand pe carapce, simbolizand norocul descendent si copii ascultatori si sanatosi. Combinata cu monede si pepite de aur, aceasta reprezinta noroc si bogatie pentru multe generatii.

Ce simbolizeaza Testoasa Dragon in Feng Shui

Testoasa Dragon este o creatura celesta si o combinatie intre Dragocunl celest si Broasca Testoasa, recomadata de multi maestri Feng Shui pentru a aduce mult noroc in casa si la locul de munca. Broasca Testoasa cu cap de Dragon este un simbol puternic pentru a atrage sprijinul, bogatia si norocul. Testoasa Dragon este un remediu Feng Shui deosebit de bun in planul carierei, simbolizand combinatia deosebita inre curajul, determinarea si succesul Dragonului si longevitatea si sprijinul Broasteti Testoasa, asigurand in cele din urma o cariera lunga si plina de succes.

Iata cum puteti utiliza Testoasa Dragon in Feng Shui:

1. Amplasati o Testoasa Dragon cu pui pe spate pe birou sau in spatele dumnavoastra(la birou) pentru a castiga sprijinul si increderea sefului, atragand sanse de promovare.

2. Amplasati o Testoasa Dragon cu pui pe spate in sectorul de Est al casei dumneavoastra pentru a asigur afamiliei binecuvantare, stare buna de sanatate si longevitate. Sectorul de Est guverneaza relatiile de familie, noroc si sanatate conform celor 8 aspiratii de viata dupa metoda Pa kua.

3. Amplasati o Testoasa Dragon cu pui pe spate in sectorul educatiei (Nord-Est) sau pe biroul de studiu. Este un eneregizant fantastic pentru perfomante scolare si cunostinte superioare.

4. Daca amplasati o Testoasa Dragon cu pui pe spate in sectorul care corespunde "celor trei ucideri", poate ajuta la respingerea energiilor negative specifice , impiedicand astfel tradarea, inselaciunea si suferinta pierderii in orice fel.

Nu amplasati acest obiect direct in fata dumneavoastra atunci cand va aflati la o sedinta (ar fi ca si cum te-ai confrunta cu aceasta).

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Nu
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 9
Inaltime (cm) 7
Latime (cm) 6
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Testoasa Dragon cu pui pe spate