COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Wu Lou cu cei opt nemuritori

Remediu Feng Shui pentru sanatate si familie.Remediu pentru steaua 2

COD: sku0000024

in stoc

118,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Wu Lou cu cei opt nemuritori

Acesta este un Wu Lou absolut minunat cu cei opt nemuritori si cele opt tigrame in format tridimensional, realizat din rasina aurie si finisat cu o atentie deosebita acordata detaliilor.

Cei opt Nemuritori sunt fiinte superioare venerate de taotisti si considerati ca fiind simboluri ale longevitati si norocului in studiile Feng Shui. Impreuna cu Wu Lou-ul ca simbol al longevitatii si starii bune de sanatate, eficacitatea acestui remediu Feng Shui se amplifica. Perfect pentru a inlatura energia negativa transmisa de steaua zburatoarea 2.

Acest Wu Lou poate reprezenta un cadou deosebit pentru persoanele in varsta sau pentru cineva care este bolnav in mod constant.

Ce simbolizeaza Wu Lou-ul in Feng Shui

Un alt simbol al longevitatii, care aduce abundenta binecuvantarii divine si poate fi regasit in multe case din China de astazi este Wu Lou-ul. Se mai numeste,.Tartacuta sau dovleacul nemuririi, este un simbol puternic traditional al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si al abundentei. Forma Wu Lou-ului este considerata a fi o reprezentare  in miniatura a uniuni dintre cer si pamant. Amplasarea unui Wu Lou in casa este considerata unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sanatate. Multe zeitati precum Sau Sing Kung, Fuk Luk Sau, Li T'ieh Kuai, Cei 8 nemuritori si uneori Buddha Razand sunt reprezentati purtand acest minunat simbol al nemuriri.

In cele mai vechi timpuri, Wu Lou-ul era utilizat pentru a stoca apa sau potiuni folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Datorita rolului Wu Lou-ului de a mentine in viata calatorii, i-a fost dat numele de "datator de viata" si, prin urmare, a devenit un puternic simbol al starii bune de sanatate. De asemenea, se crede ca Wu Lou-ul contine elixir de sanatate, vitalitate si nemurire. In mitologia chineza. Prin urmare Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui pentru a absorbi energiile negative din jurul nostru.

Caracteristici

Tip produs Nu
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor
Material Rasina
Lungime (cm) 10
Inaltime (cm) 22
Latime (cm) 10
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Wu Lou cu cei opt nemuritori