COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Wu Lou cu Pi Yao

Remediu Feng Shui pentru protectie si sanatate.

COD: 42290

in stoc

48,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza Wu Lou-ul in Feng Shui

Un alt simbol al longevitatii, care aduce abundenta binecuvantarii divine si poate fi regasit in multe case din china de astazi este Wu Lou-ul. Wu Lou, tartacuta sau dovleacul nemuririi, este un simbol puternic traditional al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si al abundentei binecuvantari. Forma Wu Lou-ului este considerata a fi o reprezentare  in miniatura a uniuni dintre cer si pamant. Amplasarea unui Wu Lou in casa este considerata unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sanatate. Multe zeitati precum Sau Sing Kung, Fuk Luk Sau, Li T'ieh Kuai, Cei 8 nemuritori si uneori Buddha Razand sunt reprezentati purtand acest minunat simbol al nemuriri.

In cele mai vechi timpuri, Wu Lou-ul era utilizat pentru a stoca apa sau potiuni folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Datorita rolului Wu Lou-ului de a mentine in viata calatorii, i-a fost dat numele de "datator de viata" si, prin urmare, a devenit un puternic simbol al starii bune de sanatate. De asemenea, se crede ca Wu Lou-ul contine elixir de sanatate, vitalitate si nemurire. In mitologia chineza, Wu Lou-ul este adesea folosit de calugarii Taotisti pentru a atrage si incatusa spiritele rele in el. Prin urmare Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui pentru a absorbi energiile negative din jurul nostru.

Ce simbolizeaza Pi Yao si utilizarea lui in Feng Shui

Pi Yao este o creatura mistica extrem de puternica si o amuleta norocoasa de bun augur. Este un remediu pe care trebuie sa il aibe oamenii de afaceri si comerciantii care doresc sa isi mareasca veniturile. Nu este de mirare ca figurinele Pi Yao pot fi adesea intalnite in banci, cazinouri, piete de schimb valutar si in companii de mare succes din tinutul oriental. Pe langa aceasta, chinezii adora Pi Yao pentru natura sa protectoare, ascultatoare si loiala. Se spune ca Pi Yao va incerca intotdeauna sa dea tot ce are mai bun pentru a satisface dorintele stapanului sau sa asigure protectia sanatatii si bunastarii.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru sanatate
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 6,5
Inaltime (cm) 14
Latime (cm) 6,5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Wu Lou cu Pi Yao