COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Buddha razand -- diverse modele

Remediu Feng Shu pentru abundenta si avere, fericire si noroc.

COD: 2257

in stoc

88,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Buddha razand, este de asemenea cunoscut si ca Buddha al fericirii. Legenda spune ca nimic nu l-ar face mai fericit ca transformarea problemelor si grijilor oamenilor in fericire. Se spune ca zambetul lui interior este atat de puternic incat radiaza pe intreaga fata. El aduce fericirea oriunde se duce. Buddha razand este un simbol foarte cunoscut de avere, fericire si bucurie. Se crede ca prin frecarea burtii lui, care se spune ca este plina de bogatie, le va aduce noroc si bogatie tuturor membrilor familiei si cu cat burta sa este mai mare si mai rotunda cu atat efectul este mai mare. Buddha razand este este una dintre cele mai iubite imagini ale lui Buddha, fiind regasit in aproape toate gospodariile din China si restaurante din intreaga lume. Budda razand, de asemnea cunoscut si sub numele de Buddha al bunastarii, deseori fiind infatisat transportand simboluri de avere si bogatiei, cum ar fi oale de aur, pepite, si sacul abundentei care se crede ca ar fi plin de comori

Ce simbolizeaza pepita aurie in Feng Shui:

In Feng Shui, pepitele aurii sunt considerate ca simboluri puternice de bogatie si avere.

Practic, Buddha Razand poate fi amplasat in orice parte a casei sau biroului cu exceptia toaletelor si bucatariilor. Iata cum puteti utiliza Buddha Razand in Feng Shui:

1. Un loc foarte bun pentru a amplasa un Buddha Razand este camera de zi, de preferat cu fata catre usa pentru a inlatura ghinionul si pentru a atrage de partea dumneavoastra noroc si armonie. Va absorbi toate energiile negative.

2. Buddha Razand poate fi, de asemenea, amplasat in biroul de studiu pentru a inlatura presiunea si stresul, precum si a asista studentul sau elevul in vederea indeplinirii obiectivelor academice.

3. Amplasati un Buddha razand pe biroul dumneavoastra la locul de munca sau in zona de receptie a magazinului, hotelului, restaurantului etc., pentru a atrage noroc, bogatie si armonie.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 10.5
Inaltime (cm) 14
Latime (cm) 6.5
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Buddha razand -- diverse modele