COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Fuk Luk Sau - Mici

Remediu Feng Shui pentru armonie, fericire, longevitate si bunastare.

COD: 2001

in stoc

35,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Fuk Luk Sau in Feng Shui

Cunoscuti sub numele de Fuk Luk Sau, acesti trei intelepti personifica cele trei aspiratii foarte importante ale omenirii: fericirea, averea si longevitatea.

Reprezentand fericire si armonie, inteleptul Fuk, poarta cu el un scroll si uneori un copil. Inteleptul Luk detine un sceptru al puterii Ru Yi sau un lingou de aur pentru a simboliza prosperitatea, autoritatea si bogatia. Inteleptul Luk intotdeauna este situat in centru si asigura succesul in cariera dumneavoastra si ajuta la consolidarea veniturilor. Inteleptul Sau, este descris ducand o piersica, de asemenea, cunoscut ca si sub numele de fructul nemuriri. Uneori inteleptul Sau detine asupra sa si tartacuta care contine elexirul vieti, cunoscut si sub numele de Wu Lou. Inteleptul Sau simbolizeaza starea buna de sanatate si longevitatea.

Cei trei intelepti emana fericire fara margini si o mare caldura interioara. Este un remediu Feng Shui care nu lipseste din nici o casa din China, chinezii fiind fermi convinsi ca amplasarea celor trei intelepti Fuk Luk Sau intr-un loc de cinste, in camera de zi, va va aduce armonie, avere si sanatate.

Fuk Luk Sau ar trebui asezati pe o masa sau un corp de mobila la o inaltime mai mare, cu un perete solid in spatele lor, in camera de zi de unde acestia vor creea un Chi pozitiv pentru intreaga casa. La birou Fuk Luk Sau pot fi amplasati in spatele dumneavoastra pentru a va acorda sprijin vital si noroc.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru cariera si succes
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 4 - Steaua Studiului si steaua dragostei, Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material Rasina
Lungime (cm) 3/buc
Inaltime (cm) 5/buc
Latime (cm) 2/buc
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Fuk Luk Sau - Mici