Politica de confidentialitate a magazinului online FengShui4Life.ro
 
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
 
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
 
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC FENG SHUI 168 ENERGY S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre voi, un membru al familiei voastre ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Facturare. Esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul tau determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC FENG SHUI ONLINE SRL, cu sediul in Brasov, Strada Banatului nr. 11. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Datele tale nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.
 
SECURITATEA INFORMATIILOR
  
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC FENG SHUI ONLINE SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
 
Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
 
Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca ai intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate te rugam sa ne contactezi.