Cele mai puternice remedii Feng Shui pentru 2021, anul Bivolului de Metal

Anul Bivolului de Metal

Anul Bivolului de Metal va fi unul promitator in ceea ce priveste cariera si castigurile financiare. Insa pentru a te bucura de succes, va fi nevoie de un efort dublu si o doza de responsabilitate. Bivolul este un nativ muncitor, metodic si echilibrat. De aceea, este necesar sa ne organizam bine prioritatile si timpul pentru a avea parte de succes si abundenta in 2021. Anul Bivolului de Metal va fi oportun si pentru a ne concentra pe relatiile cu cei din jur, fie ca este vorba de cele platonice sau romantice.

Afla din articolul nostru care sunt cele mai puternice remedii ale anului 2021 si cum te vor ajuta acestea sa ai parte de un an implinit, plin de succes si bogatie.

ABUNDENTA SI PROSPERITATE

Ai probleme cu banii sau iti doresti o crestere financiara in 2021? Cufarul galben al bogatiei 2021 si Cufarul verde al bogatiei 2021 vor potenta energiile de avere, vor atrage bogatia si te vor ajuta in cariera. Cuferele sunt un remediu potrivit pentru toti nativii care vor sa stranga cat mai multi bani pe o perioada lunga de timp. Asaza-le pe birou sau in orice alt loc din casa pentru a acumula avere care poate dura generatii.
 
Statueta cu bivol si pepite 2021 este un simbol al averii care va energiza partea vestica a casei tale si va atrage energiile de avere. In noul an al Bivolului, statueta are puterea de a atrage energiile de noroc si bogatie. Pentru a spori echilibrul, pacea si increderea in randul membrilor familiei, plaseaza in casa si o amuleta cu Bivol.
 
Amuleta Anului 2021 include semnul animalului conducator al anului 2021, bivolul, inconjurat de simbolurile bogatiei. Poarta aceasta amuleta pentru a atrage avere si abundenta in viata ta in anul ce vine.
 
Vrei ca in noul an sa atragi prosperitatea si bogatia? Poarta Amuleta Picatura cu Dragonul de apa pentru a atrage energiile de avere in casa si la locul de munca. Simbolul Dragonului iti va aduce intelepciune si iti va deschide calea spre oportunitati noi si profitabile. 
 
 

Amuleta Anului 2021
Remediu pentru bunastare si protectie – cumpara de aici→

Card pentru bogatie 
Remediu pentru bunastare si avere – cumpara de aici→

Cufarul bogatiei
Remediu pentru bunastare si abundenta – cumpara de aici→

PROTECTIE IMPOTRIVA NENOROCIRILOR, ACCIDENTELOR SI ENERGIILOR NEGATIVE

Ai simtit ca in ultima vreme ai avut parte de intamplari nefericite? Poarta cu tine cea mai puternica amuleta a anului, Amuleta de protectie Tai Sui 2021. Tai Sui, numit si conducatorul anului, este cel care controleaza toate intamplarile si problemele din viata. Toti nativii beneficiaza de ajutorul acestei amulete, insa cei care sunt nascuti in anii de Oaie, Dragon, Caine, Bivol sau Cal ar trebui sa o poarte asupra lor pe tot parcursul anului.
 
Un alt remediu puternic de protecție pentru acest an este Placa Tai Sui 2021. Tai Sui are puterea de a aduce noroc, sanatate si bunastare. Tot el este cel care previne accidentele, certurile si nenorocirile. De aceea, este important ca in fiecare casa sa existe o Placa Tai Sui sau o amuleta Tai Sui. Plasata in sectorul de NE, va oferi protectie tuturor nativilor pe tot parcursul anului.
 
Protejeaza-te impotriva vibratiilor negative si energiilor nebenefice cu Amuleta cu 10 silabe HUM. Datorita celor 10 simboluri de protectie puternice, amuleta te va apara de energiile negative oriunde ai fi. Se poate purta in excursii sau in timpul calatoriilor cu avionul pentru a fi ferit de nenorociri. O poti pune si in masina, in geanta sau in casa in sectorul aferent stelei 5 si 7. 
 
Pentru a alunga energiile negative din jurul tau, poarta Amuleta de protectie cu Silaba HUM. Datorita silabei sacre Hum, acest remediu este un simbol de bun augur care aduce fericirea si pacea in viata tuturor zodiilor.
 
Un remediu pentru noroc si stare favorabila este si Amuleta cu scutul celor trei gardieni celesti 2021. Cei trei Gardieni ofera protectie impotriva energiilor negative din exterior, formand un scut invizibil in jurul tau, astfel incat vei fi ferit de dificultatile ce-ti pot iesi in cale anul acesta. Este un remediu ce te protejeaza inclusiv impotriva certurilor si barfelor.
 
Simti ca ai putea fi in pericol? Amuleta de protectie pe timp de noapte cu Chung Kwei și Amuleta Anti-Jaf este cea mai buna protectie impotriva hotilor si a infractorilor in acest an. Daca circuli sau conduci pe timp de noapte, amuleta te va proteja de potentiale jafuri sau accidente. Acest talisman trebuie purtat atat in lunile in care steaua zburatoare 7 se afla in sectorul tau, cat si in restul anului.
 
 

Amuleta de protectie Tai Sui 2021
Remediu pentru protectie si impotriva nenorocirilor  – cumpara de aici→

Placa Tai Sui 2021
Remediu impotriva nenorocirilor – cumpara de aici→

Amuleta cu scutul ceor 3 gardieni celesti 2021
Remediu impotriva conflictelor – cumpara de aici→

 
Vrei sa te feresti de oamenii cu intentii ascunse? Amuleta de protectie Kuan Kung 2021 te va proteja de oamenii cu intentii rele, de furturi materiale sau intelectuale si de concurenta neloiala. Aceasta este potrivita mai ales pentru oamenii de afaceri implicati in tranzactii. Pentru a-ti proteja afacerea, amuleta trebuie amplasata langa usa de la intrare in casa, cu fata spre exterior.
 
Simti ca oamenii din jur sunt neloiali si ar putea sa te raneasca? Amuleta de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung te protejeaza impotriva tradarii si duplicitatii. Poarta aceasta amuleta pentru a te asigura ca esti gata sa faci fata oricarei tradari pe care anul 2021 ar putea sa ti-o aduca. Amuleta te va proteja impotriva tuturor formelor de inselaciune, inclusiv impotriva furturilor materiale si intelectuale. Este recomandat sa fie plasata la usa principala, cu fata catre intrare. Pentru a te feri de barfe poti purta si Amuleta Ochiul lui Horus 2021. Acesta este renumit pentru puterea de protectie impotriva raului, geloziei si invidiei. Este deci un remediu excelent pentru cei afectati de energiile stelei 7 si 3, protejandu-i de barfe si de gelozii.
 
Abtibildul impotriva jafurilor si a violentei de toate felurile cu rinocer si elefant albastri si talismanul Dakini are puterea de a alunga hotii si talharii. Il poti aseza pe parbrizul masinii sau pe geamul casei pentru a fi permanent in siguranta.
 
 

Amuleta de protectie impotriva tradarii
Remediu pentru bunastare si protectie  – cumpara de aici→

Amuleta cu Ochiul lui Horus 2021
Remediu impotriva geloziei si a magiei negre – cumpara de aici→

Abtibild impotriva jafurilor si a violentei
Remediu impotriva accidentelor si dezastrelor – cumpara de aici→

DRAGOSTE, CASATORIE SI ARMONIE IN RELATII

Esti in cautarea sufletului pereche sau te simti neimplinit in relatia actuala? Daca esti singur, Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – Iepurele Lunii te va ajuta sa-ti gasesti jumatatea, iar daca ai deja o relatie, va intari intari dragostea in cuplu. Pentru a atrage norocul in dragoste oriunde ai fi, amuleta trebuie purtata in geanta. Astfel, te vei face placut de catre cei din jur, iar ceilalti vor deveni atrasi instant de cuvintele tale. Poti purta de asemenea un Canaf cu simbolul dublei fericiri din jad, acesta iti va spori sansele de a gasi o relatie de lunga durata, iar pentru cei aflati in relatii, va reinnoi pasiunea din cuplu.
 
Iti doresti ca in 2021 sa faci primul pas spre impacare cu anumite persoane? Fi protejat impotriva conflictelor cu Amuleta cu marul pacii si al armoniei 2021. Aceasta are reprezentat semnul pacii si mantre pozitive, care aduc liniste in relatiile cu cei dragi. Toti nativii pot purta amuleta in geanta pentru a avea parte de relatii armonioase in familie, la locul de munca si in cercul de prieteni.
 

Amuleta iubirii si a norocului in dragoste
Remediu pentru dragoste si casatorie – cumpara de aici→

Canaf cu simbolul dublei fericiri din jad
Remediu pentru dragoste si casatorie – cumpara de aici→

Amuleta cu marul pacii si al armoniei 2021
Remediu pentru impacare si dragoste – cumpara de aici→

NOROC SI BUNASTARE

Iti doresti ca anul 2021 si fie anul tau norocos? Amuleta cu Dragonul Celest 2021 este un remediu de bun augur pentru 2021 si cel mai puternic simbol pentru a atrage norocul de partea ta. Dragonul este creator de Chi pretios care aduce averi in casele tuturor si te sprijina la locul de munca. Poate fi amplasat oriunde in casa, insa isi maximizeaza puterea atunci cand se afla in sectorul Estic.

O statueta este la fel de puternica pentru a atrage energiile pozitive in viata ta. Poti aseza Statueta cu dragonul de apa celest 2021 in centrul casei sau pe biroul de lucru. Este o amuleta de bun augur care atrage norocul si o multime de oportunitati profitabile. Prezenta amuletei in casa va atrage abundenta si succesul in viata tuturor nativilor.

Daca iti doresti sa ai parte de sprijin de la oameni binevoitori, este recomandat sa folosesti placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren (Qui Ren). Aceasta amuleta aduce oamenii potriviti in viata ta si mentori care te vor ajuta sa iti atingi toate obiectivele. Asaza placa in casa pentru a atrage norocul ceresc si energia stelei 6.

Atrage norocul cerurilor de partea ta in 2021 cu Amuleta cu Dragonul Verde. Aceasta amuleta de bun augur iti va aduce curaj, forta si ambitie pentru a avea succes in tot ceea ce faci. Purtarea amuletei te va ajuta sa iei cele mai bune decizii care iti vor aduce bunastare in 2021.

 

Statueta cu Dragonul de Apa Celest 2021
Remediu pentru noroc si bunastare – cumpara de aici→

Amuleta cu Dragonul Celest 2021
Remediu pentru bunastare si succes – cumpara de aici→

Placa Feng Shui cu imparatul de jad Gui Ren
Remediu pentru sprijin in afaceri si in viata  – cumpara de aici→

SANATATE

In 2021 toti nativii trebuie sa acorde atentie sanatatii deoarece exista un risc mare de a suferi afectiuni respiratorii. Abtibildul cu Buddha Vairocana este un remediu care te protejeza impotriva tuturor bolilor si pierderilor de bani. Pentru a fi protejat mai ales impotriva bolilor contagioase, abtibildul trebuie lipit pe ferestrele de langa intrarea in casa.

Amuleta talisman pentru sanatate cu Wu Lou și nod mistic contine mantrele sacre ale lui Buddha. Acest talisman are puterea de a iti imbunatati starea de sanatate si de a-ti creste imunitatea. Amplasarea unui talisman cu Wu Lou este un elixir pentru sanatate si vitalitate care absoarbe energiile negative din jurul tau. Un remediu care tine la distanta bolile este si Pandantivul cu Wu Lou auriu. Acesta este un simbol puternic al longevitatii si sanatatii. 

Pandantiv cu Wu Lou auriu
Remediu pentru protectie si sanatate  – cumpara de aici→

Amuleta talisman pentru sanatate
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Abtibild cu Buddha Vairocana
Remediu pentru sanatate si bunastare – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU ANUL 2021 SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG