Monede Feng Shui

Monedele Feng Shui ale prosperitatii

    Monedele sunt minunate simboluri ale prosperitatii. Cand sunt plasate pe registrul cu facturi, in geanta de mana, pe dosarele de serviciu, sau lipite pe telefoane, faxuri sau computer, si activate cu snururi, panglici sau sfori rosii sau aurii, pot fi folosite pentru a amplifica sansa prosperitatii. Aceste panglici colorate activeaza energia Yang si, cand sunt legate impreuna, cu indemanare, intr-un numar favorabil si cu noduri avand anumite semnificatii, rezultatul poate fi mai mult decat spectaculos. Exista cate moduri diferite de combinare a nodurilor si monedelor pentru a scoate la iveala chi-ul ascuns in ele.
    Monedele chinezesti antice sau reproducerile lor moderne sunt extreme de populare printer practicantii Feng Shui familiarizati cu puternica lor semnificatie. Aceasta deoarece, folosite corect, pot fi extreme de eficace in aducerea norocului ceresc si a celui pamantenesc. Orificiile patrate din central monedelor rotunde simbolizeaza fuziunea dintre cer si pamant si aduc chi-ul prosperitatii.

Monedele Feng Shui ale celor zece imparati

    Un element Feng Shui foarte potrivit pentru a fi agatat in birou il reprezinta monedele apartinand fiecareia dintre domniile celor zece imparati, legate cu snururi rosii sau panglici aurii – mai ales daca sunt prinse in misteriosul nod-fara-sfarsit. Ele trebuie sa fie plasate strategic, ori in spatele locului unde stai, ori in partea stanga, pentru a simula dragonul. Acest activator Feng Shui este simbolul bunastarii, pentru ca reprezinta prosperitatea celor zece dinastii, de unde si numele sau. Monedele folosite pot fi sau antice originale, din vremea domniilor celor zece imparati, sau copii ale acestora. In Feng Shui se pare ca nu prea conteaza daca folosesti monede false sau originale.
    Totusi unii cred ca mondele antice originale poarta chi-ul perioadei lor. Daca esti atat de norocos incat sa intri in posesia unor monede originale dintr-o domnie favorabila, strangele intr-o bucata de matase moale, de culoare galbena, si dormi cu ele sub perna. Daca este posibil, coase-le de saltea pentru a nu se deplasa, astfel garantand ca prosperitatea ta va fi fara sfarsit. Chiar daca ai monede numai dintr-o singura domnie, ele vor fi de cel mai bun augur daca acea perioada de timp a fost una prospera si plina de realizari. Monedele din perioada Chien Lung sunt considerate ca provenind dintr-o perioada favorabila.

Asunderea monedelor Feng Shui in pereti si podele

    Cel mai fantastic mod de a uitliza monedele pentru a-ti spori considerabil Feng Shui-ul este sa faci rost de sute de monede, sa le legi in grupuri de cate trei sau sase, utilizand snururi rosii sau panglici aurii, si apoi sa aranjezi cu un constructor de cladiri sa le puna in terenul din jurul casei sau in drumul care merge catre ea, precum si in peretii camerei de zi si ai sufrageriei. Aceasta inseamna ca monedele vor fi zidite in pereti si cimentate in podelele tale. Semnificatia intreprinderii acestei importante actiuni este de a aduce in mod symbolic bogatia in casa ta, si va conduce catre o crestere constanta a nivelului tau de viata.
    Monedele aduc cele mai mari beneficii cand sunt plasate in sectoarele vestic, nordic si nord-vestic din casa, astfel incat, daca fata casei tale este catre una din aceste directii, atunci monedele ascunse vor energiza sansa bunastarii. Acesta este un ritual demn de tinut minte in cazul in care se intampla sa fi in situatia de a-ti construe sau renova casa.
Daca una dintre rude sau persoanele dragi isi construieste o casa in acest moment, ar trebui sa-I impartasesti acest ritual de sporire a bunastarii. Evident, acest ritual specific este potrivit numai pentru aceaia dintre voi care traiesc in case proprii. Nu prea are rost sa intri la cheltuieli facand cele aratate mai sus in caldiri inchiriate.
    Si alte tipuri de monede pot fi utilizate pentru sporirea chi-ului gospodariei tale. Incearca sa gasesti o moneda mare, din bronz masiv sau placata cu aur, ce are cuvinte favorabile pe una dintre fete si tigrame dispuse intr-un aranjament al Cerului Timpuriu pe cealalta fata. Astfel de monede manifesta insusiri protectoare si pot fi foosite la cordoanle ce tin stranse draperiile.
    Si mai semnificativ, aceste monede sunt foarte eficiente ca remedii Feng Shui pentru a invinge nefastul numar stelar Cinci de Galben, oriunde ar zbura el in fiecare an.

Sabiile din monede Feng Shui

    De-a lungul timpului, folosirea acestor amulet din monode a devenit oarecum o superstitie, iar monedele purtate in jurul gatului au ajuns sa fie legate astfel incat sa semene cu niste sabii, decorate cu noduri si ciucuri. Aceste sabii din monede sunt acum utilizate pentru protectia impotriva shar chi-ului, sau suflul ucigator, fiindcunoscute sub numele de Pi Hsieh Chien.
    Aceste sabii din monede, care provin inca sin secolul 1 i.Hr., se crede ca sunt excelente antidoturi pentru colturile afectate Feng Shui, care ameninta cu pierderea bunastarii familiei. Poti plasa aceste sabii din monede in colturile casei tale care iti creaza probleme, chiar daca despre ele se crede ca au cea mai mare eficacitate in preantampinarea pierderilor din activitatile comerciale. Atarna intotdeauna sabia din monede pe peretele nord-vestic al biroului, in spatele tau. Acest simbol nu trebuie niciodata pus in fata locului in care stai, deoarece astfel puterea sabiei se intoarce impotriva ta.
    Nu este esentiala afisarea sabiei cu monede intr-un animit moment, ca in cazul altor simboluri. Totusi, daca doresti rezultate optime si ca afisarea sabiei cu monede sa aiba efecte reale, expune-o intr-o zi a Metalului, la o ora a Metalului.     Daca vrei sa iei o decizie rapida, atunci sa consulti Almanahul Chinezesc pentru a afla ziua si or ape care trebuie sa le alegi.
    Daca nu activezi intr-un mediu corporative sau politic, sfatul meu este sa ignore sabia din monede – nu ai nevoie de chi-ul ei agresiv pentru a infrange tipurile de ghinion de care te lovesti in viata domestica. Numai atunci cand te confrunti cu natura, adeseori nemiloasa, a activitatilor din comert sau politica, sabia din monede devinde un nepretuit instrument Feng Shui.

 

Monede Feng Shui pentru cresterea bunastarii intr-o casnicie

    In Cronicile Imperiale referitoare la monedele chinezesti se specifica faptul ca exista un anumit tip de talisman, in forma de moneda, cunoscut ca “moneda de lasat in dormitor”, care aduce cuplului nu numai o mare bunastare, ci si copii reusiti. Legenda provine de la unul dintre imparatii dinastiei Tang, care, la indemnul sfetnicului sau Feng Shui, a aruncat monede prelucrate din aur si argint, gravate cu diverse expresii favorabile, in patul conjugal al fiicei sale. Aceste monede erau folosite nu numai pentru a atrage bogatiile, ci si pentru a proteja impotriva energiei ucigatoare si pentru a asigura continuitatea dinastica a familiei. Prin urmare, pentru a da viguare sanselor unui cuplu de tineri casatoriti, poti sa frunzaresti aceste Cronici Imperiale sis a procedezi asa cum este aratat in ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *