Remedii Feng Shui pentru zodia Bivol in 2019 – Anul Mistretului de Pamant

Nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc? Află rapid de aici → 

Bivolul (al doilea animal din Horoscopul Chinezesc), este un semn de inteligenta, sigur pe sine, rabdator si metodic, util si muncitor. Bivolul este responsabil pentru familie si crede in autoritate. Datorita caracterului sau echilibrat si de incredere, o persoana Bivol, va fi incredintata cu pozitii de autoritate si responsabilitate. Se crede ca amplasarea unor remedii ce reprezinta zodia Bivol in casa sau la locul de munca va spori si intari toate caracteristicile si trasaturile care il reprezinta tuturor membrilor familiei.

Amuleta cu zodia sarpe Amuleta cu zodia cocos Amuleta cu zodia sobolan

Amuleta cu zodia Sarpe – Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Cocos – Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Sobolan – Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol
Se poate cumpara de aici →

Pentru protectie si bunastare, Bivolilor le este recomandat sa poarte amulete si talismane cu zodiile aliate SARPE si COCOS, dar si cu prietenul secret SOBOLAN

Talisman cu zodia Sarpelui Talisman cu zodia Cocosului Talisman cu zodia Sobolanului Amuleta cu aliatii zodiacali Sarpe, Cocos si Bivol

Talisman cu zodia Sarpelui – Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol
Se poate cumpara de aici →

Talisman cu zodia Cocosului – Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol
Se poate cumpara de aici →

Talisman cu zodia Sobolanului – Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu aliatii zodiacali Sarpe, Cocos si Bivol
Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol – Se poate cumpara de aici →

In anul 2019 cei nascuti sub semnul Bivol se bucura de o mai buna forta vitala si noroc sporit in activitatile pe care le intreprind. 

Dragoste – Anul Mistretului de Pamant va fi pentru bivoli un an cu suisuri si coborasuri in ceea ce priveste aspectul relatiilor. Cei ce isi doresc insa sa isi gaseasca jumatatea in acest an, ar trebui sa poarte Amuleta Dublei fericiri sau sa aseze in sud-vestul casei o pereche de rate mandarine. Pentru cei care sunt singuri, o pereche de rate mandarine va spori sansele de a gasi parteneri in dragoste, iar pentru cupluri acestea vor atrage oportunitati de casatorie. 

Canaf cu pereche de rate mandarine Cal auriu cu pepite si broasca Vultur Feng Shui pe pepita si monede

Canaf cu pereche de rate mandarine

Remediu Feng Shui pentru dragoste in 2019, se poate cumpara de aici→

Cal auriu cu pepita si broasca raioasa

Remediu Feng Shui pentru invatatura, se poate comanda de aici→

Vultur Feng Shui pe pepita si monede

Remediu Feng Shui pentru protectie, se poate comanda de aici→

Cariera si bani – Pentru a putea profita din plin de noroc si prosperitate in cariera anul acesta, bivolilor le este recomandat sa poarte Amuleta Copacul Prosperitatii cu Pasari si Amuleta pentru cariera. Pentru cei ce conduc propria afacere, Amuleta pentru activarea bogatiei va spori sansele de crestere a veniturilor. 

Sanatate – Steaua 2 a bolilor este prezenta in sectorul Bivolilor in acest an, de aceea, remediile de sanatate precum Amuleta cu WU Lou si Garuda sau Amuleta cu Wu Lou si Medicine Buddha vor ajuta la depasirea posibilelor probleme de sanatate sau mici accidente. Pentru protectia intregii case de energiile negative ale stelei 2  se recomanda asezarea unei Statuete cu Medicine Buddha in dormitor.

Amuleta cu Buddha medicinei Card Tai Sui din carton Amuleta Om Mani Padme Hum

Amuleta cu Buddha medicinei

Remediu Feng shui pentru sanatate in 2019, se poate cumpara de aici→

Card Tai Sui din carton

Remediu Feng Shui pentru protectie in 2019, se poate cumpara de aici→

Amuleta Om Mani Padme Hum 

Remediu Feng shui pentru protectie in 2019, se poate cumpara de aici→

Educatie – Pentru Bivolii care se afla inca pe bancile scolii, un remediu ce amplifica energiile pentru invatatura este Amuleta cu Pagoda cu 13 nivele sau Amuleta cu Capul Dragon

Energii negative – Desi prima parte a anului poate parea ca merge prost pentru nativii Bivol, lucrurile vor progresa, iar anul 2019 va fi per total unul bun. Iar pentru ca bivolii se pot confrunta cu barfe si mici altercatii cu persoanele din jur, se recomanda purtarea Amuletei Prietenei cu Maimuta, elefant si Iepure sau asezarea placii de protectie a casei, deasupra usii principale.

Daca aveti nevoie de sfaturi in alegerea remediilor pentru anul 2019 ne puteti suna pentru consultanta gratuita la nr: 0799.188.188

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *