Remedii Feng Shui pentru zodia Cocos in 2019 – Anul Mistretului de Pamant

Nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc? Afla rapid de aici →  

Cocosul (al zecelea animal din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza curaj, fiabilitate, meticulozitate, independenta si incredere. Asociat cu principiu Yang, credinciosul Cocos are multe calitati deosebite. Acesta este elegant, precis, organizat, decisiv, in pozitie verticala, precum si foarte direct. Se crede ca amplasarea unui remediu Feng Shui ce reprezinta zodia Cocos in casa sau la locul de munca, vor intari si vor spori toate trasaturile si caracteristicile care il reprezinta tuturor membrilor familiei.

Amuleta cu zodia bivol Amuleta cu zodia sarpe Amuleta cu zodia dragon

Amuleta cu zodia Bivol – Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos.

Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Sarpe- Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos.

Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Dragon- Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos.

Se poate cumpara de aici →

Pentru protectie si bunastare, Cocosilor le este recomandat sa poarte amulete si talismane cu zodiile aliate: BIVOL si SARPE, dar si cu prietenul secret zodia DRAGON

Talisman cu zodia dragon Talisman cu zodia Sarpe Talisman cu zodia bivol Amuleta cu aliatii zodiacali Sarpe, Cocos, Bivol

Talisman cu zodia Dragon – Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos
Se poate cumpara de aici →

Talisman cu zodia Sarpe – Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos
Se poate cumpara de aici →
Talisman cu zodia Bivol – Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu aliatii zodiacali Sarpe, Cocos, Bivol
Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos – Se poate cumpara de aici →

In 2019 Cocosi au de partea lor Steaua 1, Steaua Victoriei si a Succesului, dar se confrunta cu o forta vitala si energie de viata scazute. Succesul le este garantat in ceea ce isi propun sa realizeze in acest an, insa trebuie sa acorde o atentie deosebita persoanelor noi ce intra in viata lor, fie ca este vorba de relatii profesionale sau amoroase. 

Dragoste – Cocosii care sunt in cautarea sufletului pereche trebuie sa acorde o grija deosebita in alegerea partenerilor. Le este recomandat sa nu ia decizii pripite, precum mutatul impreuna sau impartirea finantelor pana nu sunt convinsi ca noua relatie se sprijina pe interese comune. Se pot proteja de persoanele nepotrivite, de barfe si intentii malefice cu Amuleta cu marul pacii.

Abtibild cu Amitabha Buddha Brosa cu Calul Victoriei Nod mistic cu moneda din jad

Abtibild cu Amitabha Buddha
Remediu Feng Shui pentru depasirea obstacolelor in 2019 – se poate cumpara de aici →

Brosa cu Calul Victoriei
Remediu Feng Shui pentru succes si reusita in 2019 – se poate cumpara de aici →

Nod mistic cu moneda din jad
Remediu Feng Shui pentru echilibru in toate planurile in 2019 – se poate cumpara de aici →

Cariera si bani – Succesul si banii in cariera vor fi usor de obtinut pentru Cocosi in 2019. Trebuie sa fie atenti la cum interactioneaza cu noile persoane din viata profesionala, fie ca este vorba de colegi, sefi sau parteneri de afaceri. Nu toti le vor vrea binele. Pentru a potenta succesul in cariera le este recomandat sa aseze in vestul biroului Steagul Victoriei. 

Sanatate – Spre deosebire de anul trecut, Cocosii nu vor avea probleme grave de sanatate in anul Mistretului de pamant. Cu toate acestea, este de preferat sa se protejeze cu o Amuleta cu Dubla Dorje

Amuleta Tara Albastra Amuleta pentru protectie la accidente Vasul abundentei cu broasca raioasa

Amuleta Tara Albastra
Remediu Feng Shui pentru succes si noroc in 2019 – se poate cumpara de aici →

Amuleta pentru protectie la accidente
Remediu Feng Shui pentru protectie in 2019 – se poate cumpara de aici →

Vasul abundentei cu broasca raioasa
Remediu Feng Shui pentru bani in 2019 – se poate cumpara de aici →

Educatie – Cocosii ce sustin examene in acest an ar face bine sa nu se bazeze pe noroc sau pe colegi pentru a ii ajuta. Este posibil ca rezultatul final sa fie pierderea examenului. Le este recomandata Amuleta pentru invatatura pentru a isi spori concentrarea. 

Enegii negative – Inconjurati de invidie, Cocosii trebuie sa se protejeze pe parcursul acestui an de persoanele ce vor sa profite de ei. Este posibil sa se confrunte si cu mici neplaceri acasa. Reparatii, furturi sau mici distrugeri isi pot face aparitia pe neasteptate. Abtibildul pentru Protectia Casei asezat pe fereastra ii poate ajuta, iar un Portofel Feng Shui le poate proteja nu doar banii, ci ii poate proteja si de interactiunile nefaste. 

Daca aveti nevoi de sfaturi in alegerea remediilor pentru anul 2019 ne puteti suna pentru consultanta gratuita la nr: 0799.188.188

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *